Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Älä anna jupeille juhlan aihetta, äänestä Perussuomalaisia eurovaaleissa

  • Timo Soini Joensuun torilla 12.5.2014
    Timo Soini Joensuun torilla 12.5.2014
  • Toivon valinta eurovaaleissa
    Toivon valinta eurovaaleissa

Timo Soini kävi eilen 12.5 Joensuun torilla. Hernerokkaa meni, ja se oli yhtä hyvää kuin aina ennenkin.  Joensuusta Soini siirtyi Kuopioon. Ystävien kuvien perusteella syntymäkodissani oli oikea yleisöryntäys. Karkkia meni tietojeni mukaan noin 15 kiloa.

Joensuussa viestiksi nousi se, että jos me emme Väli-Suomen vaalipiireissä äänestä, niin jupit juhlivat.
Älä anna jupeille juhlanaihetta, äänestä Perussuomalaisia eurovaaleissa.


Tiesittekö, että viime vuonna oli kahdeksastoista kerta, kun tilitarkastajat eivät hyväksyneet EU:n tilinpäätöstä. Siinä yksi hyvä syy olla EU -ja eurokriittinen.

***

Meillä ja kristillisillä on asiantuntevin eurovaaliohjelma. Keskustan ohjelma on floppi. Haluavat muka "tuulettaa eurooppaa". Minkäs tuuli kivelle mahtaa. Kivi on EU ja se pitäisi saada siirrettyä oikealle paikalle. Ei siinä Kepun tuulahdukset auta, tarvitaan rehtiä voimaa. Rehti voima on kansan voima eli kansasta kumpuava uudistusvoima.
 

***

Ohessa pari kuvaa Joensuusta:

Poikani Toivo, kohta 4-vuotta, halusi tulla kuuntelemaan ja tapaamaan Timo Soinia. Kuunteli, näki ja tapasi. Pienelle miehelle riittää pitkäksi aikaa kertomista.

Kysyin Toivolta, ketä hän äänestäisi eurovaaleissa. Hetken mietinnän jälkeen valinta osui oikeustieteen professori Erkki Havansiin. Loistovalinta! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

Olisiko se hyvä vai huono asia?

Millähän perusteella Yle muuten kutsuu Le Peniä äärioikeistolaiseksi? Käsittääkseni hän hyväksyy mm. verotuksen ja yhteiskunnan subventoiman terveydenhuoltojärjestelmän olemassaolon.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Äänestän perussuomalaista ehdokasta ja sillä siisti!

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Sanna - lähelle menee niin oman näkemykseni kautta kuin vaalikoneidenkin mutta minulla ratkaisee kokonaisuus blogien/erilaisten mielipiteiden takaa oleva persoona,no vaalisalaisuus ei vielä tässä paljastune ...

mutta kristallipallosta hyvä tuntija/tulkitsija osannee päätellä !

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Meidän Toivo äänestäisi Erkkiä, joka on loistovalinta, kuten kuka tahansa eurovaaliehdokkaistamme. Minä en kerro, ketä äänestän. Se voi olla hyvinkin Erkki, tai sitten joku muu lopuista yhdeksästätoista loistavasta ehdokkaasta.

Ja lopuksi on pakko hehkuttaa meidän upeita naisehdokkaita: varsinkin Huhtasaaren Laura ja Poikosen Piritta ovat tehneet vaikutuksen. Upeita naisia, ja heidän upeutensa kumpuaa myös sisältä päin: fiksuja naisia, mukaviakin vielä.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Olen samaa mieltä. Tässä on tiukka paikka saada laitettua ehdokkaita järjestykseen. On siksi parempi, etten minäkään kerro kelle ääneni on tällä hetkellä menossa.

:D

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

... - katsoitko kristallipallooni - olen mm.seuraillut Laura Huhtasaarta jo pitemmän ajan kuin hänen persoonaansa/taustaansa ja vaalikoneilla seuraillut "erojamme" ... kovin pieniksi ovat jääneet jos niitä nyt yleensä onkaan.

Muutoinkin puolueen nuoret ovat hyvin liikkeellä mm.netissäkin että hyvä kannustaa kun kohdalle sattuu. Tulevia kans.edust.ehdokkaita !

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Samaan aikaan kun Soini käy hernerokkamassa yhtäällä Sampo Terho kosii raharikkaita toisaalla. Ja se kosinta on petattu palvelemalla epäkansallista rahan ulosajoa Suomesta ja EU´sta veroparatiiseihin. Mieti vielä Sanna mihin veneeseen jäät.Jos jupeista et pidä niin miksi palvelisit veropakolaisia ja suuryritysten verovuotoa ja muuta epäkansallista politiikkaa?

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Moi Sini, kiva kun kommentoit pitkästä aikaa :-)

Kyllä vene valittiin jo 2007. Täs veneessä on hyvä olla. Mukavaa kevättä sinulle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Hauskaa venematkaa pois Suomesta ja tervetuloa takaisin heti kun mieli muuttuu!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset