Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Perussuomalaisten suut kiinni - sitäkö on suvaitsevaisuus?

  • Perussuomalaisten suut kiinni - sitäkö on suvaitsevaisuus?

Perussuomalaiset peruivat toritapahtumansa Turussa turvallisuusriskien takia. Ääriliikkeet käyvät nyt liian kuumina ja ovat liian aktiivisia. Matti Putkonen vastaa puolueemme turvallisuusasioista ja tiedotteessaan hän kirjoittaa näin: 
 

" Perussuomalaiset on päättänyt perua puoluekokouksen yhteydessä järjestettävän toritapahtuman. Haluamme varmistaa, että juhlakokoustamme ei häiritä ulkopuolisten ryhmien taholta. Haluamme myötävaikuttaa siihen, että poliittinen toiminta sujuu hyvässä järjestyksessä, kenenkään häiritsemättä.

Kun tapaus Immonen tuli julkisuuteen, moni politiikassa ja mediassa toimiva koki tilaisuutensa tulleen. Perussuomalaisia kohtaan masinoidut vihanpuheet saavuttivat nopeasti käsittämättömät mittasuhteet. Eikä loppua tälle ole näkyvissä. "

 

Perussuomalaisilla on aina ollut toritapahtumat puoluekokouksissa sekä myös puolueneuvostoissa. Niitä ei peruta syyttä. Turun toritapahtuma oli peruttu yhdessä turvallisuusviranomaisten kanssa tehtyjen uhka-arvioiden perusteella. Puolue haluaa suojella tavallisia rivijäseniä - hyvä niin. Olen ollut kahdessa aiemmassa puoluekokouksen toritapahtumassa mukana: Joensuussa ja Oulussa. Joensuussa vuonna 2013 meillä oli myös nuorten oma tilaisuus. Tätä häirittiin, lippumme yritettiin polttaa ja vasemmistoliiton kannattajaksi ilmoittautunut mies koetti saada ihmisjoukkoa meidän kimppuun. Kuului kauas, kun hän nimitteli meitä natsi-termein. Hän ei onneksi onnistunut masinoimaan ihmisiä meidän kimppuun.

Henkilökohtaisesti en ole saanut uhkauksia - monet muut ovat kuitenkin saaneet eikä kyse ole vain puoluekannasta. Pohjois-Karjalassa viime eduskuntavaalien aikana Jussi Wihosen koko perhettä uhattiin. Turkulainen kaverini, maahanmuuttaja ja Kokoomuksen jäsen Muhis Azizi on saanut paljon uhkauksia maahanmuuttaja taustansa vuoksi. Tälläistä ei voi hyväksyä. Ketään ei saa uhata ihonvärin, uskonnon, mielipiteen tai puoluekannan vuoksi. Näistä on irtaannuttava yksiselitteisesti. On ikävää, että Arkadianmäellä istuu ihmisiä, jotka hyväksyvät tietyn ryhmän harjoittaman väkivallan tai ainakin "ymmärtävät" sitä (KLIK). Itse tuomitsen kaiken väkivallan enkä sille ymmärrystä jakele. Ehdottomasti kielletty kaikista suunnista ja piste. Muu on selittelyä. Olen Perussuomalainen, koska kaiken poliittisen toiminnan keskiössä meillä on Ihminen.

Laitoin "Turullakin on unelma" -ryhmään uutisen Perussuomalaisten toritapahtuman perumisesta. Heidän viesti meille oli yksinkertaisesti:  oma vika. Perussuomalaisten suut kiinni - sitäkö on suvaitsevaisuus? Myöhemmin tuo keskustelu poistettiin, en siis voi valitettavasti sitä tänne linkittää. Sebastian Tynkkynen oli tarjoutunut Turun unelma -mielenosoitukseen puhujaksi - eipä kelvannut. Mukaan mielenosoitukseen meidät kyllä toivotettiin, kiitos siitä. Toivoisin, että Turun unelmoijat ottaisivat Matias Turkkilaan yhteyttä ja antaisivat miehelle uuden mahdollisuuden. Se olisi reilua, koska viime kerta oli "suvaitsevaisten" ja sananvapauden kannalta nolo. Jääkö tuo pelkäksi unelmaksi - saa nähdä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (139 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ymmärrän hyvin, että torikansan raivo on alkanut pelottamaan persuja. Moni heidän äänestäjänsä varmaan kokee tulleensa petetyksi. Tuskin sieltä rankkaan vinoilua kummempaa olisi niskaan tullut, mutta on varmaan paras piiloutua vain omiensa joukkoon. Ihan varmuuden vuoksi.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Katso, kaikkitietävä Börje. Börje ei vastusta poliittisen mielipiteen vuoksi tapahtuvaa häirintää. Börje, sinä et ole suvaitsevainen.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Börje on varsin suvaitsevainen tietyyn rajaan saakka. Börje ei suvaitse esimerkiksi rasismia ja väkivaltaista käyttäytymistä. Börje on toki eri mieltä monien ihmisten kanssa ja pyrkii keskustellen perustelemaan oman kantansa. Millaista ja kenen toimesta tapahtuvaa häirintää sinä odotit Turkuun persujen toritapahtumaan?

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #17

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080420130126_u...

Sieltä voit lukea syitä. Tiedät varmaan jo tuon ikäisenä, mikä on uhka-arvio. Haluan myös uskoa, että sinäkään et halua, jotta tavalliselle perussuomalaiselle rivijäsenelle tapahtuisi mitään pahaa. Minä en halua, että kenellekään tapahtuu mitään pahaa tai kehenkään kohdistetaan väkivaltaa.

Minulla on kokemusta vain parista häiriötapauksesta. Pahin oli tämä vasemmistoliittoa kannattava mies, joka koetti masinoida ihmisiä meidän kimppuun Joensuun puoluekokouksessa. Olisiko sinusta Börje me Perussuomalaiset Nuoret ansaittu saada turpaamme puoluekannan takia?

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #29

"Sieltä voit lukea syitä. Tiedät varmaan jo tuon ikäisenä, mikä on uhka-arvio..", aika tyypillistä Perussuomalaista ylimielisyyttä edustat kommenteissasi.
Ilmeisesti aina on niin, että vain sinä Perussuomalaisena olet asioissa oikeassa ja muut väärässä.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen Vastaus kommenttiin #29

Ainakaan Lounais-Suomen poliisin kanssa persut eivät ole edes keskustelleet, joten tuo tilaisuuden peruutuspäätös näyttää olevan heidän ikiomansa.

http://goo.gl/VLfT7z

"Lounais-Suomen poliisilaitoksella peruminen herätti ihmetystä. Komisario Lasse Suokkaan mukaan poliisilla ei ole tiedossa toritapahtumaan kohdistuneita turvallisuusuhkia. Perussuomalaisista ei ole Suokkaan mukaan oltu yhteydessä Lounais-Suomen poliisiin toritapahtumasta.

– Poliisi ei ole tehnyt tässä asiassa minkäänlaisia ratkaisuja tai suosituksia. Tämä on perussuomalaisten oma ratkaisu, Suokas sanoi STT:lle."

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Börjelle se aurinko paistaa ja tuulee, vaikka olis sateista ja tyyntä :)

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Toistaiseksi meidän kannatus on toiseksi suurin suomessa. Ottaako päähän. Et edes sinä ole niin vahva ennustaja, että näkisit neljän vuoden päähän. Muuten, tuo piruilusi on aika huonoa.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Paitsi, että viime mittauksessa taisitte olla vasta kolmosena...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #73

Minä en perusta gallupeihin, ne elävät ihan omaa elämäänsä. Perustan mittauksen vaaleissa annettuun kannatukseen, kannattaisi sinunkin. Eivätkä nuo gallupit kovin oikeassa ole olleet sitten äänestyspäivänä =)

P.S Tällä hetkellä kolme parasta pääsi hallitukseen =)

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #80

Plaa plaa plaa, samaa jankutusta on kuultu teidän puheenjohtajalta pitkin matkaa, minä uskon mihin uskon niinhän tunnut tekevän sinäkin.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #80

"Perustan mittauksen vaaleissa annettuun kannatukseen, kannattaisi sinunkin."

Viime EK-vaaleissakin PS oli kannatukseltaan vasta kolmas, joskin ohitti paikkajaossa ja on ainakin toistaiseksi 2. suurin eduskuntapuolue:

kesk 21,10 %

PS 17,65 %

kok 18,20 %

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Sari, tulethan Turkuun? Olisi kiva tavata :)

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #95

Joo, olen tulossa =) Eiköhän me siellä jossain törmätä ;)

Pistin sulle fb-kutsun =)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #95

Suosittelisin Perussuomalaisille pelkäämisen sijasta työväenlaulun sanoja, "Käy eespäin väki voimakas, ei orjajoukko sankka"!

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Tässähän kaikki ovat yrittäneet saada perussuomalaisten suita AUKI eikä kiinni. Näköjään tällä toritapahtuman perumisella he haluavat itse sulkea suitaan vieläkin tiukemmin.

Olen pettynyt.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

https://www.youtube.com/watch?v=dr_BrYObJh8

"Tiedän kyllä miltä sinusta tuntuu
Et halua sanoa sanaakaan minulle
Kun murjotat vaan ja odotat
Että menisin pois, pois, pois

Mutta olen tässä jos etsit ymmärrystä
Olen tässä jos etsit olkapäätä
Tässä olen
Pyyhi kyyneleet
Pyyhi kyyneleet"

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Tero Vaara se sopiikin todella erinomaisesti tähän asiayhteyteen.

http://goo.gl/f8ij2d

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

No kun teille ei nyt mikään taas kelpaa =D Teit niin tai näin, niin aina teillä on valittamista, vali vali vali.... =D

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Ei ole varmaan helppoa kohdata kansaa kun on jäänyt kiinni vihan lietsomisesta ym. Sen sijaan että rohkeasti karsisi nuo vihanlietsoijat pois ja irtisanoutuisi siitä ideologiasta niin piiloudutaan.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Höpö höpö. Sinuna tutkiskelisin omia kytköksiä mamubisnekseen ja olisin aivan hyss hyss ;)

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Vai oikein mamubisnestä tehdään :D

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #81

En sanoisi sinua näyttöjen puutteessa bisneksen tekijäksi, mutta näytöt riittävät kyllä vahvaksi suojelijaksi mitäänsanomattomien linkityksiesi suhteen.(Kelan tutkimukset)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Nyt taitaa olla kyse vain pelkuruudesta ja uhrin asemaan heittäytymisestä.

Ei ehkä myöskään haluta sen päivän uutisissa joutua tilaisuuksien vertailuun: persujen makkaragrilli + megafoni vs.
Turun Meillä on unelma- tapahtuma.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Jos persua uhataan: ootte persut v***** pelkureita ja oma vika ja ja.. Olisitte vaan hiljaa! T: Esa ja "suvaitsevaiset"

Sinne tulee aika paljon tavallisia rivijäseniä, joiden turvallisuutta ei taideta haluta vaarantaa. Jos olet seurannut viime aikaisia tapahtumia, niin tilanne on aika tulehtunut.

Mutta eihän Esa sinunkaltaisille "suvaitsevaisille" "Paska-Persun" koskemattomuus merkitse mitään.

Paasaahan vielä jossakin viestissä suvaitsevaisuudesta, niin olisit tekopyhyyden kuningas ;)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Putkonen valehteli ja samoin kaikki uhriksi heittäytyneet itkupersut:

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015080420131591_uu....

Viljo Häggman Vastaus kommenttiin #46

Missä Putkonen valehteli?
Tuollaisia jos väittää niin pitäisi löytyä jotain todisteita. Tai no, eihän vihreiden ja pakkoruotsittajien natsistinen propaganda koskaan mitään faktoja ole tarvinnut.
Turvallisuusviranomaisia kun on muitakin kuin Lounais-Suomen poliisilaitos.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #139

Se tarkoitettu valehtelu käynee ilmi näistä kahdesta kappaleesta:

"Perussuomalaisten tiedotuksesta vastaavan Matti Putkosen mukaan ensi lauantaiksi suunnitellun toritapahtuman peruminen perustuu puolueen piirissä ja yhdessä turvallisuusviranomaisten kanssa tehtyihin uhka-arvioihin.

Lounais-Suomen poliisilaitoksella peruminen herätti ihmetystä. Komisario Lasse Suokkaan mukaan poliisilla ei ole tiedossa toritapahtumaan kohdistuneita turvallisuusuhkia"

Eli joko Putkonen valehtelee, eikä turvallisuusviranomaisten kanssa ole tehty mitään yhteistyötä, tai sitten Perussuomalaiset ovat olleet yhteydessä väärään turvallisuusviranomaiseen joka sekään ei ole ollut yhteydessä siihen turvallisuusviranomaiseen, jonka tehtävä kyseisen tapahtuman turvallisuudesta huolehtiminen olisi.

Se, ettei paikallinen poliisiviranomainen ole edes kuullut koko asiasta, kuulostaa aika suoraan siltä, että Putkonen heitti siihen tuon turvallisuusviranomaisen ikäänkuin vihjatakseen jonkun olevan heidän kimpussaan ja uhka ihan todellinen. Yritys uhriutua vaikkei mitään syytä olekaan.

Mikä se uhka on, jonka salaaminen olisi sekä persujen, että 'turvallisuusviranomaisten' mielestä oleellista? Ainakin Persut huutavat sekä todellisten että kuviteltujen uhkiensa nimet ääneen ja vielä kaikki nekin, jotka edes etäisesti näihin tahoihin liittyvät. Esimerkkinä vaikkapa Tossavaisen blogissaan esittämä syyte, että Ville Niinistö olisi ollut suunnittelemassa persujen puoluekokouksen häiritsemistä.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #141

H.A-O; "Eli joko Putkonen valehtelee, eikä turvallisuusviranomaisten kanssa ole tehty mitään yhteistyötä,.."

Minusta tämän Ylen sivun mukaan puoluekokousta käyty läpi Supon kanssa. Supo toki sitä mieltä että ei tiedä syitä toritapahtuman perumiseen..mitä sitten tarkoittaakaan.

Ihmettelen kuitenkin suuresti että miten tämäkin asia yritetään saada näyttämään jotenkin "väärältä". Onko nyt oikeasti niin, että täällä iso osa "suvakeista" oikein odottamalla odotti ja toivoi jotain isoa rähinää, jotta sen jälkeen taas pääsisi syyttelemään persuja ja pääsisi nostamaan rintakehää ja tuntemaan itsensä taas hieman paremmaksi ihmiseksi.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #143

Jätit osan siteeraamatta. Kommenttini jatkui "..tai sitten Perussuomalaiset ovat olleet yhteydessä väärään turvallisuusviranomaiseen.."

Tällaisen tapahtuman turvallisuus on paikallisen poliisin heiniä, joten olin siis oikeassa. Ja ihmettelen tosissani, ettei Supo muka olisi paikallista poliisia mahdollisista turvallisuusuhista tiedottanut, puoluekokous kun kerran yhä järjestetään.

Eikä tässä juuri yrittää tarvitse, että tämä näyttäisi 'väärältä' kun sinäkin jatkat samalla linjalla tuolla "..iso osa 'suvakeista' oikein odottamalla odotti ja toivoi jotain isoa rähinää.." -kommentilla.

Onko sinulla MITÄÄN perustetta epäillä, jonkun aikoneen jotain rähinöintiä? Siis muuta kuin nämä persujen itkut aiheesta?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #144

H.A-O; "Tällaisen tapahtuman turvallisuus on paikallisen poliisin heiniä, joten olin siis oikeassa."

Olet ihan yhtä oikeassa, kun tuhannet kaltaisesi, jotka kritiikittömästi suoltavat sitä omaa näkemystään, eivätkä suostu edes tosiasioita hyväksymään.

Riippumatta nyt edelleen siitä, mitä sinä tahi paikallinen poliisisetä lehdessä kertoo, niin kukaan tässä maassa ei pysty takaamaan että tuo tilaisuus olisi sujunut ilman konflikteja..ei kukaan, et edes sinä.
Tuon rähinän voi aiheuttaa "suvakki", tahi sen voi aiheuttaa "persunatsi", tahi sen voi aiheuttaa afrikan eteläkärjestä tullut maahanmuuttaja, mutta sellaisen mahdollisuus joka tapauksessa on, kun ihmisistä kyse. Siinä kohtaa mielestäni kokolailla turhaa ja typerää yrittää saada se "fiksumpi" osapuoli näyttämään siltä että siinä olisi jotain vikaa.

Mä en nyt oikein ymmärrä että miten tämän pystyisin itsellesi paremmin muotoilemaan, mutta tuo viranomaisjuttu taisi mennä niin, että ensin ei oltu kehenkään yhteydessä..nyt kun näyttäisi että supon kanssa juteltu, niin sitten sanotaan että "se oli väärä viranomainen".
Asia lienee kuitenkin niin, että Supon kanssa näitä jutellaan ja sitten toki paikallinen poliisilaitos tekee tarvitessa sen suorittavan työn.

PS ja jos sanon että itselläni on varma tieto siitä että rähinä olisi tullut, niin oletko tyytyväinen?

PS2 ja jos joku, niin itse jätit ISON osan siteeraamatta..eli kysyin "onko nyt siis niin, että iso osa jne"..siinä on pieni ero kuitenkin. Minä en ole ketään ollut syyllistämässä, toisin kun teidän joukkionne tuntuu tekevän.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #154

"eivätkä suostu edes tosiasioita hyväksymään"

Mitähän tosiasioita sinä tarkoitat?

- - - -
"kukaan tässä maassa ei pysty takaamaan että tuo tilaisuus olisi sujunut ilman konflikteja..ei kukaan, et edes sinä"

Näinhän se on, keljuttaa vaan ettei viitsitä kertoa mitä pelätään. Jää semmoinen kuva, joka täällä on hyvin esitettykin, ettei mitään oikeaa pelättävää ollut.

- - - -
"nyt kun näyttäisi että supon kanssa juteltu, niin sitten sanotaan että 'se oli väärä viranomainen'"

Niin, Supolle on lähtelty jotain sähköposteja joissa kysellään valokuvauslupaa tapahtumaan. Kamala turvallisuusriski. Ja kyllä, Supo on tässä väärä viranomainen. Oikea on paikallinen poliisi, jonka tehtävä kyseisen tapahtuman turvaaminen olisi ollut.

- - - -
"PS ja jos sanon että itselläni on varma tieto siitä että rähinä olisi tullut, niin oletko tyytyväinen?"

En. Mikä rähinä ja kenen taholta? Tietenkään en ole tyytyväinen kun syyllistät jotakuta ja jättämällä tahon nimeämättä, syyllistät kaikki. Juuri tuo puskista huutelu on se, mikä minua eniten ärsyttää kaikilta tahoilta tässä keskustelussa. Syytetään, vihjataan, haukutaan ilman, että mitään konkreettistä näyttöä olisi osoittaa.

- - - -
"Minä en ole ketään ollut syyllistämässä, toisin kun teidän joukkionne tuntuu tekevän"

Niin, syyllistetään kun se tuntuu tarpeelliselta. Mutta ettet ole syyllistämässä? Kun edeltävässä lauseessa syyllistät, niin aika huonona vitsinä avautuu tämä.

Mikä hemmetin 'meidän joukkiomme'? En kuulu mihinkään joukkioon vaikka kantani tässä keskustelussa toki onkin selvä.

Viljo Häggman Vastaus kommenttiin #156

Supo tietenkin seuraa persujen ja SVR'n lisäksi muun muassa Koivulaakson Antifa katuterroristeja, ja valvoo näiden viestintää. Tämä mustapaitainen kommandopipoinen sturmabteilung yleensä esiintyy siellä missä rähinää on ja paikkoja rikotaan.

Ilman sen enempiä todisteita, olisin erittäin yllättynyt jos heitä ei näkyisi persujen toritapahtuman ympärillä, jos se pidettäisiin. Helsingistä ollaan joukolla lähdössä Turkuun osittamaan mieltä nimenomaan persujen puoluekokouksen vuoksi, ja tuo Koivulaakson roskaväki on tietenkin halukas näyttämään tappelutaitoaan jos vaan jostain saa kaivettu avastustajan esille.

Tietenkin jos persut ovat ovelia, niin ilmoittavat ensin peruvansa toritapahtuman, jolloin Antifan sturmabteilung jää kotiinsa, ja sitten yhtäkkiä pitävätkin tilaisuutensa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #156

H.A-O;"keljuttaa vaan ettei viitsitä kertoa mitä pelätään."

Eikö tuolla ole sanottu moneen kertaan, että pelätään jotain rähinöitä. Itse olen tarjonnut noiden mahdollisten rähinöiden aiheuttajaksi montaakin eri tahoa. Ketä sinä toivoisit, että pitäisi pelätä? Auttaako jos sanon että muumimörköä? Miksi se aloittaja tässä olisi tärkeä? Eikö tärkeämpää ole ettei mitään rähinää tule ja ihmiset elävät sovussa keskenään?

" jättämällä tahon nimeämättä, syyllistät kaikki. Juuri tuo puskista huutelu on se, mikä minua eniten ärsyttää kaikilta tahoilta tässä keskustelussa. Syytetään, vihjataan, haukutaan ilman, että mitään konkreettistä näyttöä olisi osoittaa."

Itsestäni jotenkin alkaa tuntua siltä, ettet ole tyytyväinen kun sitten vasta kun joku sanoo että perussuomalaiset rähisee perussuomalaisten tilaisuudessa ja ovat suurin uhka tapahtumalle?
Valitettavasti minä en voi sinulle tuota luvata. Sen voin luvata kuitenkin, että jos tapahtuma pidetään, niin rähinän mahdollisuus on olemassa..toki ihan yhtä hyvin mahdollista ettei mitään rähinää olisi tullutkaan.

Mitä sitten tulee noihin tosiasioiden hyväksymiseen, niin vaikkapa se Supon osuus tässä asiassa on se mikä ei tunnu menevän jakeluusi. Ennen isoja tapahtumia/puoluekokouksia yms. Supo arvioi turvallisuusuhkia, näin uskoisin tässäkin asiassa tehdyn. Se että paikallispoliisi päivystää kadunkulmassa ja tekee sen "suorittavan työn", ei millään muotoa poista tuota Supon osuutta tapahtuman valmistelussa. Uskaltaisin siis väittää, että kyse muustakin kun sähköpostilla kuvausluvan kyselystä, tahi jostain muusta yhtä typerästä mitä esität.

Olen tainnut tämän Ylen sivun linkittää aiemminkin, mutta pistetään nyt kertaalleen vielä, jos sen avulla jotain selkiintyisi. Siinä siis kerrotaan jotain Supon osuudesta tuon puoluekokouksen tiimoilta. Turvallisuusuhista ei toki mainintaa, mutta niitä nyt tuskin kerrottaisikaan, vaikka tiedettäisiin sellaisien mahdollisuuksista.

PS minä en edelleenkään syyllistä ketään, mutta otan vapauden pitää mahdollisena rähinöintiä, jos kaksi eri mieltä olevaa kansanjoukkoa kohtaa toisensa.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Oletko todella sitä mieltä, ettei Persuilla ole mitään osuutta viimeaikaisiin kohuihin ja niistä seuranneisiin reaktioihin?
Vilkases peiliin , mitä siellä näkyy?

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #52

Ei ole, teillä ja medialla on. Teidän syyttämislogiikka on typerää ja yksipuolista. Pidän teitä vähän tyhminä, lukutaidottomina ja kuunatseja näkevinä. Itkettäähän se, kun persuja ei nyt millään saada hallituksesta pois ja puoluetta hajoamaan =D

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #56

No voi nyyh. Olen kanssasi täysin erimieltä. Tasan tarkkaan tiedän sattuneesta syystä mitä on Perussuomalaisuus ja millainen puolue se on.
Mieti sitä.. kaikkea et tiedä kaikista ja kaikkien taustoista...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #58

Voi nyyh, etkä sinäkään tiedä vaikka niin ylevästi väität =)

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #75

Kyllä Persuiluit tuli aikoinaan nähtyä, onneksi viisastuin =), onnea vaan valitsemallesi tielle.

Jaakko Häkkinen Vastaus kommenttiin #52

Mitään kohua ei olisi, elleivät fanaattiset antipersut olisi levittäneet omia virhetulkintojaan esim. Immosen sanomisista totena. He ovat luoneet oman olkinukkensa, jonka varjolla sitten syyttävät persuja.
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198922-tapau...

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #60

Ja voi kuinka me Persut nyt aloitamme tämän uhriutumisen ...ei me mutta ne naapurin pojat, voi kiesus!

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #61

Emme uhriudu. Ei ole tarvetta. Eikä piruilusi tuota tulosta niin kuin ei kenenkään muunkaan. Vaihtakaa vaikka levy välillä, eihän tuota nillitystä kukaan jaksa enää kuunnella =D

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #78

Piruilua ja piruilua...hyvin näyttää purevan ja jos ihan tarkkoja ollaan niin kukahan täällä piruilee??

Ootkos sä ottanut lääkkeesi??, kuten muille syötät tuolla kommenteissasi...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #79

Olen ottanut =) Harmittaako ja harmittaako että piruilen takaisin? Niin metsä vastaa... ja sitä rataa. Teidän kanssanne kun ei pysty keskustelemaan järkevästi. Pelkkää syyttelyä ja mollaamista. Todella aikuismaista =D

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #84

Ei minua haittaa ja harmita, pitkän päälle vaan saatat kyllästyä, minulla kun periaatteena ettei pidä vi...lla jollei osaa, voi jäädä toiseksi. =)

Ja mitä tuohon aikuismaiseen kommentointiin tulee niin ei nuo sinunkaan kommentit aina tunnu niin järkeviä olevan.
Mutta se siitä ja sen kestävyydestä. =)

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #87

Näytin vain miten te kommentoinnin meitä kohtaan yleensä hoidatte =)

Oon kuule viiskymppinen vanha ämmä vaikka kuva jotain muuta näyttääkin (juhuu, persu itsetunnon puuttees laittanu kersakuvan).

Mulla on oikeus kiukutella, mullon menopaussi, PMS ja vaikka ja mitä =D

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #79

Yksikin lääkekommentti vielä, niin saat bannit.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #52

M.M;"Vilkases peiliin , mitä siellä näkyy?"

Nauroin kippurassa..keksitkö ite?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Antikainen, sen olen kyllä huomannut, että Perussuomalaisissa on ollu kahdenlaisia jäseniä ja vain johtajat ja rivijäsenet ovat jäljellä.

Kumpaan puoleen asemoit itsesi ?

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Anteeksi vain hyvä perussuomalainen. Tuo Meillä on unelma - tilaisuus ei ole suunnattu perussuomalaisia vastaan eikä se ole suunnitellut toritapahtumanne kanssa samaan aikaan. Noiden välillä olisi ollut 5,5 h aikaa. Jos se että samana päivänä kun te ajattelitte järjestää toritilaisuuden tarkoittaa sitä, että kukaan muu ei saa järjestää samassa kaupungissa mitään on vaatimuksenne, niin suosittelisin miettimään uudelleen.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Marko, luitko ollenkaan minun kirjoitusta? Viestistäsi päätelleen et lukenut sanaakaan.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Luin jopa loppuun saakka.

"Laitoin "Turullakin on unelma" -ryhmään uutisen Perussuomalaisten toritapahtuman perumisesta. Heidän viesti meille oli yksinkertaisesti: oma vika. Perussuomalaisten suut kiinni - sitäkö on suvaitsevaisuus?"

Tämä että olette vihjailleet tapahtumanne peruuntumisen johtuvat 5,5 tuntia myöhemmin järjestettävästä tilaisuudesta on outoa. Se ei mitenkään myöskään vähennä teidän sananvapauttanne. Se ettei tilaisuuden järjestäjät halua ottaa vastaan nuivan siipenne puhujaa (kuten vaikkapa Sebastiania) on heidän asiansa, mutta asialla saattaa olla yhteyttä siihen, että viimeiksi kun teille tarjottiin moista mahdollisuutta, valitsitte puhujaksenne nuivan hommafoorumin perustajan ettekä suinkaan ketään sovittelevampaa henkilöä. Nyt haluaisit taas puhjaksi maahanmuuton vastustajana profiloituneita, etkä ketään maltillisempaa. Miksi?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #11

Esim. Arja Juvonen olisi ollut nappivalinta.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #14

Arja on kyllä ihana ihminen ja hyvä kansanedustaja. Toivoisin, että hän hakisi puolueen varapuheenjohtajistoon. Hän ajaa minulle tärkeitä sosiaali- ja terveyspalveluita koskevia asioita. Lisäksi hän äänesti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.

Sinä Petra tykkää Arjasta, koska hän ei puhu "kielletystä aiheesta".

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #19

Minä tykkään Arjasta koska hän voi puhua maahanmuutostakin vailla kiihkoa, leimaamista ja vainoharhoja. Tykkään Arjasta koska hänellä ei ole kummallisia jaotteluita ihmisarvolle, hänellä on sydän paikallaan ja hän hoitaa postiaan tyylikkäästi ja vailla pelkuruutta. Pidän hänestä, koska häntä kiinnostavat oikeasti tärkeät asiat ja asioiden tekeminen eikä vihapuheiden monomaaninen suoltaminen. Hänen jälkiään ei kenenkään ole tarvinnut selitellä, ja hänen ulostulonsa ovat loogisia ja ihmisjärjelle suunnattuja.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #19

Arja Juvonen on ainoa kunnon Perussuomalaisten kansanedustaja, siellä muiden Perussuomalaisten laumassa.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #53

Sitten siellä on Tiina Elovaara. Ryysyistä rikkauksiin -tapaus. Ja poliisi meiltäpäin Kari Kulmala, joka nähnyt työssää elämän nurjat puolet. Kannustanut ja auttanut minua paljon. Monta hyvää löytyy! Varsinkin heistä tykkään - ja Arjasta. Puhumattakaan Juho Eerolasta, kiva ja kannustava mies. Jari Lindström, aito ja oikea duunari.. Esimerkkejä riittäisi.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #11

"Maahanmuuton vastustajan profiloituneita" Miksi sinä pakkosyötät ajatusta jota ei ole? Ei meidän tarvitse selittää miksi emme tule. Näyttää siltä, että me vastustamme rasismia, te ette =)

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

"... tilaisuus ei ole suunnattu perussuomalaisia vastaan eikä se ole suunnitellut toritapahtumanne kanssa samaan aikaan"

Oho mikä sattuma - miten se sattuukin olemaan juuri samana päivänä.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Järjestäjähän tosiaan sanoi ettei päivämäärä ole sattuma. Tottakai haluttiin nostattaa vihaa meitä kohtaan. Saivat nyt, mitä tilasivat. Toritapahtuma peruttu.

Nähtävästi Börje ja kaverit eivät tajua, mitä kaikkea perumisen taustalla voi olla. Niitä ei vain aina julkisuudessa huudella..

Oi tätä suvaitsevaisuutta... TURPA KIINNI PERSUT .... ihanuus jatkuu ...

Markus Koivisto

Viikonloppuja on toisaalta rajallinen määrä. Viikko aiempaan ei saatu ehtimään, viikko myöhemmin on Turku Pride jonka kanssa ei haluttu päälekkäin. Aina menee jonkun tapahtuman kanssa päällekkäin, halusi tai ei.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #35

Älä valehtele!

"– Olisihan se valehtelemista väittää, ettei puoluekokouksella ole ajoituksen kanssa mitään tekemistä." -Panda Eriksson

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Marko, teidän tapahtuman voisi olla siellä Åbon puolella.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Sehän siirrettiin kauppatorille poliisin pyynnöstä kun ennakoitu väkimäärä kasvoi niin suureksi. Se ei käsittääkseni olisi myöskään ollut saamaan aikaan Perussuomalaisten toritapahtuman kanssa.

Viljo Häggman

Tuota, kauppatori on Åbon puolella.
Mikä on kyllä siitä outoa, että Åbo Akademi ja ruotsinkielisten kortteli on taas Turun puolella. Alajuoksulla Turun Telakka oli Turun puolella ja Åbovarven Åbon puolella.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tottakai tuonne nyt olisi voinut mennä, eihän nämä ''minulla on unelma'' mielenosoittajat kenellekään pahaa toivo, he ovat rauhaa rakastavia, ihmiseen uskovia hienoja valioyksilöitä, heidän on turha odottaa mitään pahaa kenellekään tekevän.

Rakkaus, monikulttuurisuus ja unelmointi on tämän ryhmän tärkein voimavara, eiväthän he ole lainkaan samanlaisia, kuin perussuomalaiset, he ovat kansakunnan mallikansalaisia, näistä ihmisistä olisivat voineet perussuomalaisetkin saada mallia, millainen on oikea lähimmäistään rakastava ihminen.

Aamen.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Ei se toritapahtuma olis muutenkaan kestänyt ku puoltuntia, eli aivan sama. Jääpähän aikaa vähän enempi muuhun =)

!Meillä on unelma miekkari" on silloin kun meillä kokoustetaan, eli sinne ei pääsisikään =)

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen

Ennen kansa tiesi, mutta nyt kun se tietää väärin, se loukkaa sananvapautta ja yhteiskuntarauhaa. Perussuomalaiset ovat ainoita, jotka tietää oikein. Tästä lähdetään.

Ps:n käyttäytymisestä tulee mieleen eräänlainen defenssi, jossa viat projektoidaan aina ulkopuolelle. Kohu ei ollut Immosen vika vaikka hän ei edes laittanut kannattajiaan kuriin heidän huutaessaan kuolemaa vastustajille. Se on mielenosoittajien vika, koska he eivät ymmärtäneet, että Immonen oli vain kansallisromanttisen kiihkeä. Samoin näyttää olevan tuon sananvapauden kanssa. Kukaan ei ole estämässä ps:n sananvapautta, mutta perussuomalaisten edustajat ihmettelevät kilvan mielenosoitusten lupia vaikka niihin ei tarvita lupia. Tällainen käyttäytyminen näyttää erittäin häiriintyneeltä. Tämä uhriutuminenkin on jo hyvin tuttu piirre. Sitä käyttävät ihmiset, jotka eivät osaa kohdata kielteisiä tunteita ja muiden kritiikkiä kypsällä tavalla.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Kun mikään ei riitä.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho tuomitsi Immosen viestit. Pitääkö meidän kutsua tänne Paavi tuomitsemaan Immonen?

Kiitos kattavasta psykologisesta analyysista. Tottakai sinulle Persut ovat lähtökohtaisesti viallisia ihmisiä. Voisin sanoa, että aika tavallisia useimmat meistä ovat, mutta varmaan sekin viittaisi jonkinlaiseen uhriutumiseen ja epäkypsyyteen.

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen

Eikö olisi hassua, jos nyt kysyisin, että rajoitatteko sananvapauttani, kun en saa kritisoida puolueenne toimintaa Immosen tapauksessa?

Viittaan tässä nyt tuohon uhriutumiseen, kun Putkonen kirjoittaa kuinka vihapuheet saatiin käyntiin, kun Immosen kohdalla nähtiin tilaisuus koittaneen. Mitenkäänhän ei Immosen oma toiminta ole vaikuttanut yleiseen ilmapiiriin?

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #28

Olenko minä sanonut ettet saisi kritisoida? Koeta olla kompastumatta omaan viisauteesi.

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen Vastaus kommenttiin #30

Tämä kukkahattusetä kiittää kommenteista.

Ugh. Kansa on puhunut.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #31

Minullakin on kotona kukkahattu!

Teistä on nyt kivaa, kun se "oikea" kansanosa on äänessä. Ne persujen kannattajat.. ne on jotain semmosia. Niinku viallisia, tiiäksä. Olisivat vaan hiljaa ja toivottavasti ovat, kun me paremmat nyt puhutaan ja kerrotaan, mitä mieltä asioista pitäisi olla.

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen Vastaus kommenttiin #32

Ei se noin mene. Älä ota asioita niin henkilökohtaisesti. Meidän kaikkien kuuluu saada demokratiassa äänemme kuuluviin, myös niiden joiden kanssa emme ole samaa mieltä. Eikä tämä nyt musta niin kivaa ole. Olen huolissani demokratian tilasta, en ole kiinnostunut siitä että nyt saa persuja sättiä. Mun kohdalta sättiminen lakkaisi, kun sanoisitte rehellisesti, että sattui moka ja kannamme vastuumme. Tiedätkö miltä se tuntuu, kun huomaa eduskunnassa olevan poliitikon julistavan sodan meitä vastaan? Tiedän kuuluvani siihen kansanosaan, joka uhattiin viedä saunan taakse. Sen lisäksi en pidä siitä, että ketään ollaan viemässä saunan taakse. Edes vertauskuvallisesti.

Menen Turkuun osoittamaan mieltä mikäli ei esteitä tule. Jos sinne tulee persuja, ainakaan minun kohdallani ei ole mitään huolenaihetta. Olen todella ystävällinen, mutta tällä hetkellä tuohtunut ihminen.

Jaakko Häkkinen

"Ennen kansa tiesi, mutta nyt kun se tietää väärin,"
-- Aivan oikein: nyt kansa tietää väärin. Perussuomalaiset on tuomittu ennakkoluuloihin perustuvien virhetulkintojen vuoksi - ei sen vuoksi, mitä he ovat oikeasti tehneet tai sanoneet. Ainoastaan sen vuoksi, mitä heidän vastustajansa ovat halunneet tulkita heidän tehneen tai sanoneen.
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199007-ohipu...

Eikö tuomion pitäisi perustua oikeudenmukaisuuteen ja todisteisiin? Ei pelkkä halu tuomita voi riittää!

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen

Toi on jo provosointia ja toisen ihmisen näkemyksen ja älyn aliarviointia. Laitan nyt kukkahattuni päähän, hengitän syvään ja keskityn hyvään.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Tottakai se heidän mielestään riittää, kun on "oikeat mielipiteet". Li Anderssoninkin mielestä väkivalta on sallittua, jos sen tekee "oikeat ihmiset". Aika jakomielitautistahan tämä on, vaan minkäs teet.

Käyttäjän lassinuutinen kuva
Lassi Nuutinen Vastaus kommenttiin #93

Sanotte siis että ymmärsin median vuoksi väärin sen mitä luin Immosen fb seinältä? Vaikka olisinkin ymmärtänyt sen oikein, niin minun ei pitäisi välittää siitä, koska Li Andersson!

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Onhan se nyt vähän erikoista syyttää ketään tilaisuuden häirinnästä ennen kuin tilaisuutta on ollutkaan. Pelko persuissa on suurempi oman sakin jakautumisessa. Osa on syvästi tympääntynyt Soinin kompromisseihin ja takinpyörimisiin. Varmaan Putkonenkin on laskenut, että vähemmällä pääsee, kun sulkeudutaan sisätiloihin, ettei tarvi torilla kuunnella korvat punoittaen omien kritiikkiä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Varultahan vieraskin koiraa lyö.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

"On erityisen paheksuttavaa, että puheenjohtaja Ville Niinistö on näiden häirintää suunnitelleiden joukossa." Näin kirjoittaa ex- kansanedustaja Tossavainen toisaalla.
Onko sinulla Antikainen tarkempaa tietoa millaista häirintää istuva kansanedustaja on suunnitellut? Tossavainen ei vastaa kysymykseen.
Kysyisin toki häneltä itse, mutta kuulun estettyjen pitkään listaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ihan vaan sivukommenttina mutta tämän palstan kuuluisin bannaaja on sattumalta tunnettu perussuomalainen nyttemmin x-kansanedustaja Reijo Tossavainen.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Alla olevassa IL:n kirjoituksessa näyttäisi kerrotun; "Perussuomalaisten tiedotuksesta vastaavan Matti Putkosen mukaan toritapahtuman peruminen perustuu puolueen piirissä ja yhdessä turvallisuusviranomaisten kanssa tehtyihin uhka-arvioihin."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080420130126_u...

Uskoako sitten turvallisuusviranomaisia? Eipä tietenkään kun 'vastaleireistä' kysytään. Ei muuta kuin alttiiksi vihanpidolle ja väkivallalle.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Tämän osasin aavistaa. Täytyy muokata tuo tekstiin. Kiitos Sirpa! :)

Markus Koivisto

"Laitoin "Turullakin on unelma" -ryhmään uutisen Perussuomalaisten toritapahtuman perumisesta. Heidän viesti meille oli yksinkertaisesti: oma vika."

Hei! Mehän keskustelimme asiasta tapahtuman seinällä. Tämä ei vastaa lainkaan keskustelun kulkua.

Toritapahtuman peruuttaminen on valitettavaa, ja sitä kukaan ei ole toivonut. Samoin perussuomalaiset rasismin vastustajat ovat erittäin tervetulleita rasisminvastaiseen mielenosoitukseen, jonka on tarkoitus olla koko perheen tapahtuma.

Turun Poliisiin ei olla oltu perussuomalaisten kautta yhteydessä. Yle: "Paikka olisi ollut sama, mutta tilaisuudet eivät olisi osittainkaan menneet päällekkäin, koska tietojeni mukaan perussuomalaisten puhetilaisuus torilla olisi ollut aamupäivällä ja tämä mielenosoitus on ilmoitettu pidettäväksi iltapäivällä kello 16 alkaen, sanoo ylikomisario Timo Malinen Lounais-Suomen poliisista.

Turun poliisin tiedossa ei ole muita viikonlopuksi suunnitteilla olevia mielenosoituksia."

http://yle.fi/uutiset/perussuomalaiset_peruu_torit...

"Meillä on Unelma"-mielenosoitus oli aluksi tosiaan suunniteltu ihan muualle, mutta odotetun väkijoukon takia sekä paikkaa että aikaa siirrettiin poliisin kehotuksesta kauppatorille sen sulkemisen jälkeen. Paikkaa eivät siis valinneet mielenosoituksen järjestäjät.

Markus Koivisto

http://yle.fi/uutiset/puoluesihteeri_slunga-poutsa...

Slunga-Poutsalo antoi seuraavannäköisen perustelun toritapahtuman peruuttamiselle:

– Haluamme suojata jäsenistöämme pahalta mieleltä ja tympeiltä fiiliksiltä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tämä tilaisuus joudutaan perumaan.

Markus Koivisto

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080420131591_u...

"Komisario Lasse Suokkaan mukaan mielenosoituksen ei ole katsottu uhkaavan perussuomalaisten puoluekokousta. Suokas muistuttaa, että poliisin tehtäviin kuuluu kansalaisten ilmaisun- ja kokoontumisvapauden turvaaminen. Lounais-Suomen poliisilta olisi löytynyt valmiuksia myös toritapahtuman turvaamiseen."

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #38

Me nyt vaan ei tulla sinne ja sillä sipuli. Jos harmittaa niin ei voi mitään!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

#36 Toi oli jo vähän rehellisempää. Slungakin herää tajuamaan että härskiin puheeseen nyt vaan ollaan kyllästytty. Kauan kesti että persut tajusivat edes sen. Tarvittiin Immonen.
Täytyy sanoa näin jälkikäteen että hirveää on ollut kuunnella persutirdotusta. Vähitellen tulee näitä askelia parempaan. Ollut kuin pahaa unta kaikki Putkosen ja Slungan ja koko köörin ulostulot.

Nabil Mokhtari

Jos Internetissä kohdattua vihapuhetta on pidetty järkevänä syynä tilaisuuden perumiselle, Suomessa ei voisi järjestää ainuttakaan tapahtumaa julkisella paikalla. Tästä tulee mieleen aiempi PRKL-kohu, jolloin yksikään virallinen taho ei vaatinut natsikeikan perumista, mutta konsertin itse peruttuaan klubin omistajat alkavat tekopyhäillä "Kuka päättää, millainen musiikki on sopivaa?" No, te taisitte juuri sen päättää itse perumalla keikan.

PS. Meillä on unelma -mielenosoituksen implikoiminen tähän on todella julkeaa toimintaa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

N.M;"..klubin omistajat alkavat tekopyhäillä "

Olisitko siis halunnut että tuo keikka järjestetään ja oliko sulla liput sinne?

Tuon unelma-tapahtuman "implikoiminen" ei ole mitenkään julkeaa toimintaa, vaan sopii ihan hyvin ainakin itselleni.

Nabil Mokhtari

En mielelläni elä maailmassa, jossa kukaan saa natsiretoriikalla, -estetiikalla tai -ikonografialla piirun vertaa kunniaa, menestystä tai mainetta, mutta paljon vähemmän mieluusti elän maailmassa, jossa yhdelläkään ulkopuolisella taholla on päätäntävaltaa keikan toteutumiseen. Se valta ja velvollisuus olkoon, kuten PRKLn tapauksessa, yksinomaan asianomaisilla.

Sen implikoiminen, että persujen puoluekokous vaikutti mielenosoituksen järjestämiseen, ei ole julkeaa vaan täysin perusteltua ja dokumentoitua. Sen implikoiminen, että mielenosoitus olisi vaikuttanut persujen puoluekokoukseen millään tavalla, on todisteiden puuttuessa julkeaa.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Jäitte housut kintuissa kiinni. Putkonen höpöttelee turvallisuusviranomaisten suosituksista perumisen aiheena, eikä Persut ole edes olleet yhteydessä poliisiin. Immonen julisti facessa, kuinka media vainoaa häntä, Tossavainen suoraan syyttää Vihreiden puheenjohtajaa häirinnän suunnittelemisesta etc....
Olisikohan aihetta keskittyä nyt siihen puoluekokouksen pitämiseen ja suunnata voimavarat oman tekemisen linjoittamiseen ja tulevaisuuteen.
Se jos Persut kollektiivisesti näkevät heihin kohdistuvaa vainoa ja salaliittoja saattaa kertoa jonkinasteisesta joukkohysteriasta. Sitä voisi ehkä verrata jonkinasteiseen uskonnolliseen hurmokseen.
Ottakaappa nyt ihan rauhallisesti. Täsä mikhän sota ole.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Tämän kesän kammottavimpia järjestyshäiriöitä ja väkivallantekoja ovat siis kaikki ne asiat, joita olisi voinut tapahtua perussuomalaisten torikokouksen yhteydessä.

Sekä tietysti se, että Matias Turkkilalle buuattiin ja Sebastian Tyne ei päässyt puhujaksi mielenosoitukseen, vaikka tyrkytti itseään.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Jalosen Jussikin horahti heille. Missä persu - siellä Jussi. Aina valmiina kuin partiopoika demonisoimaan persut.

Et ole "asiantuntijan" roolissasi nyt valitettavasti päässyt "asiantuntijaksi" mihinkään muuhun kuin minun blogiini. Ehkä Suomenmaa innostuisi tekemään sensaatiojutun hallituakumppanistaan? Mikä mahdollisuus, Jussi. Tyrkytä nyt itseäasi! Keskusta ei tajua nyt mahdollisuuksiaan, kun puolueessa on auktorisoitu persujen demonisoija. Pahuuden linkki Perussuomalaisiin... Uusi aihe, Jussi. Ajattele, mikä mahdollsuus!!

Sitä minä ihmettelen, miksi olet kepulainen. Voisit tehdä vihreissä ja vasemmistoliitossa uran demonisoimalla "tutkijan" roolissasi Perussuomalaisia. Ajattele, koko ura vain persujen haukkumista.... Eikun sehän onkin jo tosi. No, mutta..kannatuksesi voisi olla suurempi vasureissa tai vihreissä. Mutta ehkä se on se kepulainen aate, mikä merkitsee. Olet aatteen mies, Jussi.

Anyways, kiitos kuitenkin, kun kommentoit. Olet aina niin ihana, kun kommentoit meitä demoneita: et voi mitenkään peittää inhoasi - se inho näkyy kilometrien päähän naamastasi, jos esiinnyt jossakin..tutkijana. Mutta siltikin, minusta sinä vaikutat jotenkin niin symppikselle. Kommentoisit useammin minun blogiani. Hyvää kesää Jussille!

Nabil Mokhtari

Miksi kirjoittelet niin holtittomasti, Sanna Antikainen? Jussi Jalosen kepulaisuus tai kuulumattomuus muihin puolueisiin liittyy aivan yhtä paljon mihinkään kuin sinun kuulumisesi perussuomalaisiin, eli todella paljon vähemmän kuin kuvittelet. Kerro välillä, mitä mieltä olet asioista, äläkä toistele, että olet persu. Jussi Jalosen pärstäkertoimen päivittely näin netin kautta taas kuulostaa omituisen kolkolta.

"Aina valmiina kuin partiopoika demonisoimaan persut."

Sarkasmilla ei tässä maailmasssa voi "demonisoida" yhtään mitään tai ketään, viedä vain älyllistä tai karismaattista arvovaltaa. Sarkasmia, varsinkin osuvaa sellaista, kohdatessa kannattaa siis miettiä, mitä seuraavilla sanoillaan voi voittaa, tai pikemminkin hävitä.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #88

Jussi Jalonen on ollut TV: ssä kommentoimassa Persuja, useastikin.

Jalonen tituleeraa itseään "tutkijaksi" ja esiintyy eri aihealueissa "asiantuntijana". Minulle asiantuntijuus merkitsee sitoutumattomutta puoluepolitiikkaan, mutta Jalonen pelaa myös puoluepeliä demonisoidessaan Perussuomalaisia. Asia olisi OK, jos Keskustalaisuus mainittaisiin.

Oletkos muuten lukenut eilisen tekstin ja toiveeni sieltä. Eipä sinuakaan näkynyt siellä kommentoimassa.

Ja Nabil hyvä. Jos haluat tutustua ajatuksiini, niin lue blogia tai käy nettisivuillani. Löydät mielipiteitäni moniin eri aiheisiin.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #103

"Jalonen tituleeraa itseään "tutkijaksi"

Miksi tutkija on lainausmerkeissä? Tampereen yliopiston sivujen mukaan Jussi Jalonen voisi tituleerata itseään tutkijan lisäksi filosofian tohtoriksikin

http://www.uta.fi/yky/his/yhteystiedot/index.html

Viljo Häggman Vastaus kommenttiin #106

"Miksi tutkija on lainausmerkeissä? "

Tampereen "yliopisto". ;)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Jussihan vain vieraili kepussa on eronnut jo aikoja sitten,kerkesihän Hoikkalakin käydä vihreissä, mutta tullut vihdoin suomen suurimpaan ryhmään sitoutumattomiin.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Oletko todellakin sitä mieltä? No, se on sinun mielipiteesi =)

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Kun poliisikin olisi ollut aivan valmis omasta puolestaan turvaamaan Perussuomalaisten toritörötyksen ja ei nähnyt siinä mitään erityisiä riskejä (ilmaus ei halventava, myös oman puoluemme toritilaisuuksia sanon törötyksiksi ja niitä ne myös ovat), niin miksi tilaisuus peruutettiin? Erikoista. Pelättiinkö makkaroiden jäävän liian kylmiksi vai eikö haluta kohdata vihaista kansaa, jota ottaa ymmärrettävästi päähän natsien kanssa veljeily, jota PS:ssa on kansanedustajatasollakin harrastettu? Vai ihanko muuten vaan uhriudutaan normimalliin?

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Eikö sinun mielestäsi tässä ole jo maailmaa parannettu riittävästi?

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Sinä olet jo päättänyt vastaukset kysymyksiisi. Miksi jalkaisin nillittämään kanssasi?

Törötys oli kuitenkin hieno keksintö. Otan sen käyttöö - heti. TÖRÖTYS, ihan loistava :D

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Kun vastaus on tämän sorttinen, niin vaikuttaa siltä, että vastauksia kysymyksiin ei olisi löytynytkään blogistilta. Törötys on puolestaan ns. vapaasti käytettävä lausahdus, ole hyvä vain.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Kyllä te pääsette meitä tölvimään. Luultavasti Turussa kiertää pitkästi yli 2000 perussuomalaista ympäri kaupunkia joten kohteita varmasti löytyy. Mitä tulee muuhun oksennukseesi, en viitsi kommentoida. On niin lapsellista uhriutumista.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Pitääpä pysyä he....tin kaukana Turusta ensi viikonloppuna..! Ettei vaan saa mitään tartuntaa..

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #74

Pelkäätkö, että kirjoitat pian nimesi uudestaan jäsenkaavakkeeseen? Ei pelkoa, ei meihin kaikkia hyväksytä...vitsi vitsi.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #89

Niin kun teillä ei ole sitä pyöröovea, jos kerran lähtee tai lentää ulos niin takas ei tartte tulla, niinhän se tais mennä, en kyllä olisi tullutkaan mistään hinnasta. =)

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #89

S.K;"Pelkäätkö, että kirjoitat pian nimesi uudestaan jäsenkaavakkeeseen?"

Selvisi taas yhden kirjoittajan katkeruus PS-puoluetta kohtaan..kiitokset. Osaa suhtautua jatkossa ymmärryksellä.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Tällä peruuntumisella ei ole millään muotoa mitään tekemistä missään nimessä sen kanssa, että toritapahtumissahan pääsee kentän äänet kuuluviin, jolloin saattaisi olla häviävän pieni, lähes olematon nanotason mahdollisuus, että puolueen jokin jäsen ei olisikaan tyytyväinen asioiden tilaan puolueessa ja pääsisi sen suodattamattomana tuomaan julki. Verenhimoinen valtamediahan tanssisi vielä kaivamattomilla Perushaudoilla voitontanssia tanner tömähdellen.
Puheenjohtaja Soini on painottanut kysymyksessä olevan juhlakokouksen, jonka johdosta sitä täytyy viettää sen arvokkuuden huomioivalla tavalla. Työntäkäätte kaikki ikävät asiat kokouksen jälkeiseen aikaan. Kyllä se siitä lähtee.....yritetääs vänrikki vielä kerran...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Äläs nyt nuolaise ennen kuin tipahtaa. Saatat yllättyä ;)
Kyllä kentän ääni kuuluu myös puoluekokouksessa. Meillä kaikilla jäsenillä kun on puhe ja äänioikeus.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kuuluu jos annetaan kuulua, Timokin nuiji säätlöasian puoluehallituksella edes puoluekokoukselta kysymättä, puoluettahan todellakin johdetaan edestä.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Hieno homma. No sittenhän teillä on kaiketi mahdollisuus lyödä "jatsin kaavat" lattiaan näille julkisuuden "murheenkryyneillekin". Muovata Persuista vakaa ja ennustettavissa oleva politiikan toimija. Siinäpä savotta.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Mutta ei sinun savottasi - vaan meidän Perussuomalaisten ihan ikioma <3 älä sinä siitä stressaa, ystävä hyvä.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

En minä stressaa, mutta kieltämättä olen hyvin monen muun suomalaisen kanssa huolissani siitä, että vastakkainasettelu Suomessa lisääntyy. Suomi elää viennistä ja Persut näyttävät haluavan maan kääntyvän sisäänpäin ja sulkeutuvan. Sillä menolla tulisi kyllä kovat ajat ilman yhtään maahanmuuttajaa.
Toisaalta te olette nyt hallituksessa yhtenä kolmesta, joten vaikutusmahdollisuutenne ovat suuret. Tosin Soini nousi puihin tarjolla olleen valtiovarainministerin salkun kanssa. Siinä olisi ollut tarjolla vaikutusvaltainen pesti. Ei ollut paljon parjatun Viinasen manttelinperijäksi. Viinasen kuitenkin aikanaan lamasta Suomen sai omalta osaltaan nopeaan nousuun. Pystyi pistämään itsensä likoon.
Lopuksi pieni retorinen kyssäri pohdittavaksi. Jos pitäisi valita joko Perussuomalaisen puolueen etu vastaan Suomen etu, kumpikohan olisi ykkönen?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Olihan se toritilaisuus syytä perua, sillä uhkia on samaan aikaan Turussa runsain mitoin. Muiden muassa venäjänkielinen kävelykierros kaupungilla, vesipyssynäyttely, Hevisaurus konsertti, Ääniä Brinkkalan pihassa -tapahtuma ja Seikkailupuiston pomppulinna. Kaikki ne ja muutama kymmenen luettelematonta on järjestetty yksinomaan persujen kiusaksi.

Käyttäjän PekkaKeskinen kuva
Pekka Keskinen

Jo tuossa aikaisemmin jossain toisessa yhteydessä totesin, että olen ihan helvetin huolissani tästä tilanteesta. Kun lukee sosiaalista mediaa, blogeja yms. niin ymmärrys tuntuu loppuvan. Kukapa ei sanotuisi irti nutipäiden toiminnasta. Kukapa ei pitäisi Immosen lausuntoa typeränä (paitsi ne jotka näkevät sen mytologiassa jonkun suuremman sisällön, jota homma-forumin ulkopuolella ei vaan ymmärretä). Kukapa ei sanoutuisi irti poliittisesta väkivallasta (paitsi Anna Kontula, jonka mielestä poliittiset kannan otot Suomessa on nössöjä). Mutta siitä huolimatta alkaa mennä yli.

Havaintojeni perusteella näyttäisi siltä, että viime päivän tapahtumat ovat parasta mitä joillekin on tapahtunut. Ainakin aiheella masturboiminen on sitä luokkaa, ettei mielikuvalta voi välttyä. Ääriryhmiä työkseen tutkiva Supo on väärässä ja vastaavasti ex-kommunisti, nykyinen vas. proffa on asiasta kartalla. Jos ei lukisi uutisia, tulisi väkisin kuva, että Suomessa on tuhatpäin uusnatseja kadulla mellakoimassa (vähättelemättä nutipäiden touhuja). Samalla halutaan vaimentaa ne puheenvuorot, jotka ei sovi omaan vaaleapunaiseen maailmaan. Samalla myös ei kiinnitetä huomiota muiden perusoikeuksien toteutumiseen, kuten poliittiseen toimintavapauteen. Minkä puolueen puoluetoimisto on jatkuvat vahingonteon kohteena? Mikä puolue on yhdessä viranomaisen kanssa tehdyn arvion kanssa joutunut perumaan tapahtumansa? Niinpä. Nämä ovat myös perustavanlaatuisia oikeuksia, joille meidän yhteiskunta rakentuu, eikä näitä pitäisi vähätellä.

Mutta kuten yleensä, niin lapsi menee pesuveden mukana. Suuri kärsijä on järkevä keskustelu maahanmuutosta. Ölinä kummastakin poterosta vaimentaa ne keskitien kulkijat. Kun sanot, että me ollaan meidän väestörakenteen kanssa tulevaisuudessa deep shit ilman maahanmuuttajia, ollaan suvakkeja. Kun sanot, että tietyissä kulttuureissa länsimaiseen ihmisoikeuskäsitykseen vieraita piirteitä, olet rasisti. Niinpä...

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Siis olenko nyt ymmärtänyt oikein? Perussuomalaiset peruu jonkun toritapahtumansa, koska on jostain keksinyt, että joku olisi häiritsemässä sitä, vaikka poliisilla ei ole mitään tietoa tällaisista uhkakuvista. Sen jälkeen Perussuomalaiset esiintyvät uhreina, joiden suut yritetään tukkia.

Voi elämä sentään! Kyllähän tämä nyt vaikuttaa enemmän vain poliittiselta tempulta kääntää asetelma päälaelleen kun uusnatsiveljeilyt ja äärioikeiston väkivaltainen mielenosoitus tulivat ilmi. Poliittinen temppu, nerokas sellainen, voi hyvinkin olla kyseessä. Puolueesta kumpuava puoluejohdon arvostelu saadaan maton alle kun korostetaan ulkoa tulevaa uhkaa. Temppu on ikivanha, mutta yksi toimivimmista.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Bloggauksen aktiivit persunaiset voivat mennä PS:n 20-vuotisjuhlakokoukseen puolueen suojelun alaisina, sillä toritapahtuman peruuttamisen syynä oli puoluesihteerin mukaan:

– Haluamme suojata jäsenistöämme pahalta mieleltä ja tympeiltä fiiliksiltä.

http://yle.fi/uutiset/puoluesihteeri_slunga-poutsa...

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

" Joensuussa vuonna 2013 meillä oli myös nuorten oma tilaisuus. Tätä häirittiin, lippumme yritettiin polttaa ja vasemmistoliiton kannattajaksi ilmoittautunut mies koetti saada ihmisjoukkoa meidän kimppuun. Kuului kauas, kun hän nimitteli meitä natsi-termein. Hän ei onneksi onnistunut masinoimaan ihmisiä meidän kimppuun."

+++ Tähän on varmasti olemassa jokin lähde jossain.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Jospa mediaa ei heidän tilaisuutensa kiinnostanut? Eikä meillä ole tapana joka pikku asiasta tehdä suurta numeroa kuten eräillä tahoilla =)

"Tyhmät ei huomaa, viisaat ei välitä mutta pikkusieluiset piipittää"

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jolloin tämä väitetty häirintä jää pelkäksi anekdootiksi kun missään ei ole edes mitään vihjausta, että niin olisi tapahtunut.

Ja oikeasti? "ehkä mediaa ei kiinnostanut"? Mediaa kiinnostaa aivan kaikki, jos poliittisessa tapahtumassa näkyy väärän värinen perhonen niin siitä kuulee koko kansa.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Sari. Juurihan siitä tehtiin numero. Ilmeisesti sitten kuitenkaan ei löydy todisteita.

Käyttäjän valtaajaloistoa kuva
Timo Peltonen

"Turkulainen kaverini, maahanmuuttaja ja Kokoomuksen jäsen Muhis Azizi on saanut paljon uhkauksia maahanmuuttaja taustansa vuoksi. Tälläistä ei voi hyväksyä. Ketään ei saa uhata ihonvärin, uskonnon, mielipiteen tai puoluekannan vuoksi. Näistä on irtaannuttava yksiselitteisesti. On ikävää, että Arkadianmäellä istuu ihmisiä, jotka hyväksyvät tietyn ryhmän harjoittaman väkivallan tai ainakin "ymmärtävät" sitä (KLIK)."

- Tätähän voisi purkaa siten, että millaista politiikkaa tai retoriikkaa on harjoitettu viime aikoina tai vaikkapa jytkyn jälkeen? Onko väkivaltaisella retoriikalla seurauksia?

"Tuleehan sitä uhkailtua ja ihmisiä kohti ammuttua, jos sattuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Sanotaanko vielä tähän päälle, että Anders Breivik sattui heinäkuussa olemaan väärässä paikassa väärään aikaan."
"Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino."
"Kun kuulen sanan parlamentarismi, poistan varmistimen"
"Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvin keskuudestamme nousee kunniaan."

Täytyy muistaa, että poliitikon sanomiset ovat tekoja ja tällaisilla puheilla on aina seurauksensa. Tämä tilanne, joka nyt on käsillä, ei pudonnut tänne taivaista. Jos kansanedustajan profiilissa kiljutaan, että "rotusota on tulossa" niin silloin on alkuperäinen viesti on joko a) ymmärretty täysin väärin tai b) mennyt perille. Oli sitten käynyt kummin päin tahansa, niin ei voi myöskään päivitellä sitä, että tällainen retoriikka aiheuttaa vastareaktion.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Pelkääköhän Putkonenkin mätiä kananmunia? :)

Käyttäjän anttiolavisalonen kuva
Anttiolavi Salonen

Ehkä Perussuomalaiset voisivatkin olla PS tai Persu lyhenteen sijaan SyrJaVäYmSMaMuVasJaAAAOP; Syrjittyjen Ja Väärin Ymmärrettyjen Suomalaisten Maahanmuuttovastainen Ja Aidon Avioliiton Asialla Oleva Puolue. Eikö se kuitenkin kuvaisi ajamaanne asiaa paremmin?

EDIT. Mietin asiaa uudemman kerran. Pelkkä VäYP voisi olla iskevämpi.

Reino Jalas

Täällä hyväntuuliset, tavoiteltavat, iloiset poliitikkotytöt ne vaan kikattelevat ja suunnittelevat tulevan viikonlopun rientoja.

Modernissa some- ja medialulttuurissa noin kepeät ja huolettoman oloiset persuprinsessat ovat ilman muuta halutuinta kuohukermaa. Joku SDP maksaisi jäsenkirjan ottajalle maltaita. Peittoavat kevyesti vastaan ärisevät vanhat homeiset sedät ja kitisevät tädit.

Koettakaahan parivaljakkona hommata itsenne iltauutisten kameroiden eteen. Ennelta hyvin valmistellun ja moneen kertaan täikammalla harjatun sanoman muodossa sitten antamaan lasusuntoa puoluekokouksen edistymisestä

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Juu, sopivat hyvin persujen kikatteleviksi poliitikkotytöiksi. Toinen mm. kyseenalaisti onko FT Jalonen tutkija ja puoluekantakin oli menneen talven lumia, ja toinen luuli että persut olivat viime EK-vaaleissa kannatukseltaan toinen.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Arvaappa mitä Seija. Tytöttele vaan, mutta sitten loppuu suunsoittokin blogissani.

Työttely on alhaista sovinismia. Ymmärrän toisaalta katkeruuttasi, mutta toisaalta ikärasismisi ihmetyttää.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Reinohan sortui vanhan kunnon sovinismiin.

Seuraavasta tytöttelystä tulee banni ;)

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Kyllä se vaara terrorista on, ihan kokemuksesta. Ei pitäisi elää pelkästään unelmissa ja uskomuksissa. Ei ole hyötyä 'leikkiä' kaikkien kanssa ja lähteä 'dialogiin' torilla kun vastassa on kiakkovieraat ja agitaattorit. Suomessa on muitakin tärkeämpiä asioita.

-Eli nämä ovat suunniteltua ja organisoitua toimintaa. Vihapuheita ja fiiliksiä nostatellaan etukäteen. Mielenosoittajat haluavat huutoäänestyksen demokratian tilalla ja valtaa omille vaatimuksille ja aktivisteille. On taistelu äänestäjistä ja äänistä ja vallasta.

:
Kiakkovieraat lätkävarusteiden kanssa Tampereella http://yle.fi/uutiset/kiakkovieras_kyse_oli_puolih...
-mm. poliisihevosta ja poliisia ja omaisuutta vahingoitettiin. Ohjeita jaettu etukäteen mellakointiin. "Lätkävarusteet naamioi ja kestää kolhuja jne. ohjeita kyynelkaasua vastaan "

Anarkistit marssilla Helsingissä, ikkunoita hajotettiin http://areena.yle.fi/1-2787813

Perussuomalaisten ikkunat rikottiin kerran kuussa http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_toimiston_...

...

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Varmuuden vuoksi tähänkin blogiin. En jaksanut lukea kaikkia kommentteja. Putkonen oli mukana tässä blogissa, Iltalehden haastattelussa, mutta tämä ei ole identtisesti sama sivu. Huomattava, "Turun poliisi ihmettelee...." http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080420131591_u...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset