Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Rauha ja rakkaus kukoistivat Joensuu kampuksella

Viime hallitus päätti 3.4.2014 julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2015–2018. Vasemmistoliitto erosi muutamaa päivää ennen tätä päätöstä hallituksesta silmänkääntötemppuna. Vihreät ja sosiaalidemokraatit istuivat kiltisti hyväksymässä 8,4 prosentin eli noin 800 miljoonan koulutussäästöjä. Samaan aikaan sosiaalidemokraatit unelmoivat vielä 270 miljoonan rakenteellisista säästöistä. Myös työttömiltä, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta leikattiin indeksistä iso osa pois.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto kiljui iskulauseita Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Rauha ja rakkaus kukoistivat, kun osa mielenosoittajista joutui poliisin kanssa käsirysyyn. Poliisi tiedotti myöhemmin ottaneensa kolme mielenosoittajaa kiinni.

Kysympä vain, missä olitte Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto viime hallituskaudella? Silloin leikattiin koulutuksesta enemmän kuin nyt! Tuliko nyt puoluetoimistoilta käsky ryhtyä riehumaan? Vai nukuitteko vuosina 2011–2015 Ruususen unta? Vaikuttaa sille, että vihervasemmistolle ei ole kyse kenenkään etujen puolustamisesta vaan vain silkasta puoluepolitiikasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän korolainenj kuva
Joonas Korolainen

Vaikka tilaisuus oli vihervasemmiston järjestämä, oli siellä muutakin opiskelevaa porukkaa. Satuin olemaan paikalla, ja tuossa "käsirysyssä" poliisi poisti tytön, joka piti luentosalin ovea auki. En pidä hyvien käytöstapojen mukaisena aiheuttaa häiriötä myös kaikille luennolle tulleille kuuntelijoille, mutta uskon, että Sipilä olisi saanut puhua aivan rauhassa, jos olisi vain tullut etuovesta ja kohdannut nämä ihmiset, joiden elintasosta on päättämässä. Siinä vaiheessa siellä riemu repesi, kun Sipilä oli livahtanut takakautta saliin.

Vihreät tosiaan myöntyivät Kokoomuksen ajamiin leikkauksiin (myönnytyksenä, eivät olleet kovin painavassa asemassa viime hallituksessa), ja näitä mm. Perussuomalaiset kovasti viime kaudella kritisoivat, ja kritisoin minäkin. Nyt näiden PÄÄLLE leikataan lisää, tällä kertaa suurimpina puolueina Keskusta ja PS. Ja koska viime kaudella leikattiin niin saadaanhan mekin, niinkö? Tämä ainakin tuntuu olevan Persujen lempiperuste sille, miksi nyt potkitaan köyhää ja opiskelijaa entisestään.

En varsinaisesti miellä itseäni oikeistolaiseksi tai vasemmistolaiseksi, mutta suoraan sanottuna ärsyttää koko viimeisen vuoden ajan kuultu ainainen jankutus siitä, kuinka vasemmisto on jollain tavalla ajanut meidät suohon. Pääministerisalkku on viimeiset 12 vuotta ollut joko Keskustalla tai Kokoomuksella. Moni sanoisi Lipposen hallitustenkin siinä 90-luvulla olleen melko oikeistolaisia, jolloin puhuttaisiin reilusta 20 vuodesta.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Aina poliisin vika, niinhän se selitys kuuluu joka vuosi myös "Kiakkojuhlien" tapaisten mellakoiden jälkeen.

On se nyt kumma, kun ei osata osoittaa mieltä ilman poliisia. Näin käy joka kerta, kun vihervasemmisto on liikenteessä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Ei se videon perusteella mikään mellakka ollut, eikä paikalla olleidenkaan mukaan. Pelkkää rähinöintiä, jota ei voi Kiekkovieraisiin oikein verrata.

Sitä paitsi, tilanne kärjistyi vasta sitten kun Sipilä oli livahtanut Carelia-saliin takaovesta, sen sijaan että olisi marssinut sisään etuovesta, nähnyt mielenosoittajat ja puhunut heille.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #8

Okei, siis Sipilän syy kaikki - ei poliisin ;)

Samat jutut aina. Rähinöinti on kaikkien muiden syy. Koettakaa käyttäytyä!

Käyttäjän korolainenj kuva
Joonas Korolainen

En tietääkseni puhunut kenenkään viasta. Tarkoitin lähinnä, että käsirysy tarkoittaa mielestäni hieman eri asiaa kuin poliisia siirtämässä nuorta tyttöä joka ei suostu liikkumaan. Termin käyttäminen tässä yhteydessä on aika tarkoitushakuista...

En näe miten kiakkojuhlien hevosenhakkaajat liittyvät asiaan. Jos tarkoitit tuolla niputtaa anarkistit ja vasemmiston samaan kastiin, niin anarkistit eivät kyllä liputa mitään väriä, edes punaista.

Kyllä minunkin mielestä pitää osata käyttäytyä, en esimerkiksi arvosta sitä sankaria joka meni palohälyttimeen koskemaan. Ja mielenilmauksen siirtyessä yläkertaan Sipilän takaovesta livahtamisen jälkeen koko homma meni vähän möykkäämiseksi. Mutta en arvosta myöskään päättäjää, joka ei voi kohdata niitä ihmisiä, joiden elämästä on päättämässä, eli siinä mielessä jossain määrin kyllä ymmärrän, miksi siellä hermot kiristyivät.

En tarkoita tätä hyökkäyksenä sinua vastaan, haistan vain pientä mustavalkoisuutta ja puolueellisuutta tässä. Sitä jos saa päähänsä, että on olemassa tämä oma hyvä puoli ja nuo toiset jotka yrittää mädättää kaiken hyvän, saattaa sokeutua sille, että ihmisiä ne ovat nuokin ja haluavat lähinnä hyvää kanssaihmisilleen. Ei kaikki vihreiden tai vasemmistolaisten tekemä ole aina pahasta, eikä oikeistolaisten hyvästä. Ja päinvastoin. Keinoista siihen hyvään pääsemiseen on varmasti erimielisyyttä, mutta oman kokemukseni mukaan hyvinkin erilaisten puoluekantojen ihmiset ovat yleensä samaa mieltä yllättävän suuresta osasta asioita, erimielisyydet vaan tuppaavat tulemaan paremmin esille.

Jyrki Tikkakoski

Eihän kyse ole oikeasti siitä mitä vihreät ja vasurit ovat tehneet edelliskaudella. Sehän on esimerkki miten vääristyneesti vihervasurit käyttäytyy.
Nyt kun ero puolueet tekevät samaa kuin he, niin he ovatkin yhtäkkiä pyhimyksiä kenelle arvostelu milloin vain, miten vain ja mihin vain on sallittua, unohtaen omat tehdyt hommat täysin.

Ja jos katsot videon tilanteesta, niin tyttö pitää ovia auki mutta sinun mukaan muut siis ovat täysin rauhallisia odottaen mitä tapahtuu?
Kyllähän oikeasti poliisilla on täysityö muissakin hipeissä. Mitenköhän ne pärjää koulutetuille matu terroristeille kun hipitkin on niin hankalia laittaa kuriin? No, tuo meni asiasta sivuun.
Jos Juha olisi tullut vielä samasta ovesta, niin tilanne ei olisi rauhoittunut lainkaan, se on varma.
Kyseessä on kuitenkin oikeaan arkiseen elämään tottumattomat putkiaivot mitkä toimivat täysin kokonaisuutta näkemättä.
Suomi on leikkausten jälkeenkin maailman laajuisesti edullisempia maita käydä koulua. Ellei kaikkein edullisin.
Mikä vika on opintolainassa? Ennen vanhaan se oli lähes pakollista ja hyvinä aikoina on annettu lisää rahaa. Kun se on ennenkin onnistunut, niin miksi ei tulevaisuudessakin kun maa on saatu jaloilleen ja matujen tulo loppumaan, niin on täysin mahdollista palata hyvien aikojen opintorahoihin.

Käyttäjän korolainenj kuva
Joonas Korolainen

"Eihän kyse ole oikeasti siitä mitä vihreät ja vasurit ovat tehneet edelliskaudella. Sehän on esimerkki miten vääristyneesti vihervasurit käyttäytyy.
Nyt kun ero puolueet tekevät samaa kuin he, niin he ovatkin yhtäkkiä pyhimyksiä kenelle arvostelu milloin vain, miten vain ja mihin vain on sallittua, unohtaen omat tehdyt hommat täysin."

Otinpahan asiaan kantaa, sillä viime hallitus ei ollut vasemmistolainen. Se oli kokoomusjohtoinen.

"Ja jos katsot videon tilanteesta, niin tyttö pitää ovia auki mutta sinun mukaan muut siis ovat täysin rauhallisia odottaen mitä tapahtuu?
Kyllähän oikeasti poliisilla on täysityö muissakin hipeissä. Mitenköhän ne pärjää koulutetuille matu terroristeille kun hipitkin on niin hankalia laittaa kuriin? No, tuo meni asiasta sivuun."

Ei tarvitse katsoa videota, olin muutama metri kameramiehen takana videon ottohetkellä. Videolta saa varmasti juuri sen kuvan mitä videon rajaus ja leikkaus antavat ilmi. Olen kyllä sitä mieltä että yläkertaan siirtyessään tuo mielenilmaus meni liikaa möykkäämiseksi ja siksi ehkä jäinkin seuraamaan tilannetta vähän taaemmaksi. Tavallaan ymmärrän myös silti mielenosoittajien suuttumusta. Pointtini oli, että "käsirysy" on siitä huolimatta vähän mielenkiintoinen sanavalinta tuohon.

Mahdolliset terroristit huolehtinevat ehkä muut kuin yksittäiset partiot, ja vähän kovemmin ottein, sikäli mikäli heitä turvapaikanhakijoiden joukoissa on tullut. Heidän kiinnijäämistään edesauttaa se, että se enemmistö, joka ei tähän mahdolliseen wahhabistipromilleen kuulu, tuntevat olonsa turvalliseksi yhteiskunnassamme ja siten tekevät yhteistyötä viranomaisten kanssa. Ja tosiaan meni sivuun.

"Jos Juha olisi tullut vielä samasta ovesta, niin tilanne ei olisi rauhoittunut lainkaan, se on varma."

Ilmeisesti sinulta löytyy parempaa tietoa kun on noin varma. Paikalla olleena voin sanoa että koko alakertaan kerääntyneen porukan ajatus oli selkeästi se, että kun Sipilä kävelee ohi niin huudamme muutamat iskulauseet ja heilutamme "koulutuslupaus?"-kylttejä, ehkä hyvällä tuurilla saadaan siinä vaihtaa muutama sana. Mielialanmuutos oli silminnähtävä siinä vaiheessa kun tuli tieto että Sipilä oli luikkinut sisään takaoven kautta.

"Suomi on leikkausten jälkeenkin maailman laajuisesti edullisempia maita käydä koulua. Ellei kaikkein edullisin."

Tämä on totta, ja tästä pitää olla kiitollinen, mutta ei sitä tilannetta tarvitse tieten tahtoen sen takia lähteä huonontamaan. Koulutus on vihoviimeinen säästökohde, vähän kuin maanviljelijä joka säästää siemenistä kun huomaa köyhtyvänsä. Ja leikkauspolitiikka nyt ylipäätään on vähän kyseenalaista, viime kesästä asti on finanssialaa vaille suurin osa taloustieteilijöistä varoitellut hallitusta, että leikkauspolitiikka ei tule tekemään hyvää meidän taloudellemme.

"Mikä vika on opintolainassa? Ennen vanhaan se oli lähes pakollista ja hyvinä aikoina on annettu lisää rahaa. Kun se on ennenkin onnistunut, niin miksi ei tulevaisuudessakin kun maa on saatu jaloilleen ja matujen tulo loppumaan, niin on täysin mahdollista palata hyvien aikojen opintorahoihin."

Ennen vanhaan kasvukaudella oli melko varmaa, että jos valmistut korkeakoulusta, saat melko hyvän ammatin ja vielä aika nopeasti valmistumisen jälkeen. Miltäs nyt näyttää työllistymistilanteet? Tämä "jos se on ennenkin onnistunut" on ollut minusta tämän hallituksen isoimpia kompastuskiviä. Ennen oli ennen. Nyt eletään 2000-lukua, ja tarvitaan 2000-luvun ratkaisut näihin ongelmiin, ei me voida mennä ajassa taaksepäin vaikka nää vanhat päättäjäukot kuinka tahtoisi. Ainoa toivonpilkahdus koko ohjelmassa on tuo perustulokokeilu, mutta luulenpa että siihenkin keksivät jonkin vastikkeellisuuden joka torppaa koko perusidean.

Niiden "matujen" tulo ei muuten ole kyllä loppumassa, päinvastoin. Oli rajat kiinni tai auki. Jos ne ovat kiinni, niin ovat kaikki siitä eteenpäin tulevat sitten vain laittomalla statuksella ja siten harmaan talouden ja rikollisuuden puolella.

On myös hyvä muistaa, että aika usein "väliaikaiset" huononnukset ihmisten elintasoon ym. tuppaavat jäämään enemmän tai vähemmän voimaan.

Jyrki Tikkakoski

Sehän ei ole merkityksellinen mikä oli hallituksen voimajako, vaan opposition käyttäytyminen. Siihen kun verrataan, niin nykyään vihervasurit on kuin apinalauma.
Video näyttikin tilanteen paremmin yläviistosti, eli itseasiassa huomattavasti parempi tilanne on katsoa videolta kuin livenä maan tasalta.Käsirysy on sivistynyt kuvaus tilanteesta, minulta tulisi paljon painokelvotonta tekstiä.
Jaa, sulla on poliisien tasosta parempi tieto kuin minulla, hamppuhippejä vastaan voi laittaa vehnäpulla poliiseja.
Juhan kansan villitsiminen on varma, kysy vaikka Kaarlo Kangasniemeltä.
Siis HALOO!!! Te opiskelette työttömiksi ja valtion pitää se maksaa? Ei jumalauta mikä kommentti ja mikä järki!
Ja kyllä ne edut on tulleet ennekin ja on niistä leikattukkin. Ja opintolainassa on nyt niin hyvät ehdot, että tuskin parempia ainakaan tulee.
Jos märkä lapanen nimeltä EU saa Kreikan ja Turkin toimimaan niin matujen tulo vähenee, sillä taas ei ole väliä tuleeko sitten mamuja ja pakolaisia. He ovat tervetulleita.
Laittoman statuksella niitä on jo valtaosa suomeen tulleista ja jotkut jopa saa turvapaikankin. Nyt kun totuus suomen oloista leviää, niin nekin saadaan varmasti Sipilän kutsusta huolimatta vähenemään.
Olen täysin erimieltä niistä tuppauksistakin, elämä on täynnä aaltoliikettä mikä vanhemmiten loivenee. Ikinä ei pidä jäädä lumeen makaamaan mutta kohtuus kaikessa.

Käyttäjän korolainenj kuva
Joonas Korolainen Vastaus kommenttiin #17

"Sehän ei ole merkityksellinen mikä oli hallituksen voimajako, vaan opposition käyttäytyminen. Siihen kun verrataan, niin nykyään vihervasurit on kuin apinalauma."

Eipä tuossa ole paljon eroa ollut ihan normaaliin opposition käyttäytymiseen...? En tiedä miksi kutsuisi viime kauden suurinta oppositiopuoluetta jos siellä nyt on apinalauma.

"Video näyttikin tilanteen paremmin yläviistosti, eli itseasiassa huomattavasti parempi tilanne on katsoa videolta kuin livenä maan tasalta.Käsirysy on sivistynyt kuvaus tilanteesta, minulta tulisi paljon painokelvotonta tekstiä."

Kyllähän sinä varmasti ymmärrät, että siinä videossa on leikattu se muutaman sekunnin pätkä siitä koko tilanteesta? Ja käsirysy edelleen tarkoittaa jonkinlaista tappelua, eikä sellaisia ole nähty kuin viimeksi äärioikeiston seikkaillessa.

"Jaa, sulla on poliisien tasosta parempi tieto kuin minulla, hamppuhippejä vastaan voi laittaa vehnäpulla poliiseja."

On ihan sinun valintasi haluatko ymmärtää tahallaan väärin mitä tarkoitan vai yritetäänkö tässä käydä oikeaa keskustelua.

"Siis HALOO!!! Te opiskelette työttömiksi ja valtion pitää se maksaa? Ei jumalauta mikä kommentti ja mikä järki!"

Mitäs itse ehdottaisit, jätetään opiskelematta? Onhan toimeentulotuki kyllä puolet suurempi kuin opintotuki muutenkin, toimettomuuteen valtio jo nyt kannustaa tehokkaasti.

Toistan nyt vielä että koko leikkauspolitiikkaan ei edelleenkään ole perusteita. Valtiontalous ei ole kotitalous.

Jyrki Tikkakoski Vastaus kommenttiin #18

Edellisen hallituksen aikana oli vain Soini kuka piti mekkalaa mutta hänellä kuitenkin oli asioihin jotain tarjottavaa, eikä vain haukkumisia.
Onhan nyky oppositiollakin jotain esitettävääkin mutta iso osa on pelkkää narskutusta.

Tiedän tasan tarkkaan, että video on leikattu pätkä mutta siinä näkyy aivan selvästi monen henkilön repiminen ja raastaminen, eli "käsirysy". Tappelu on tappelu ja siihen ei noista hipeistä onneksi ole.

Viittaan vehnäpulla poliiseilla edelliseen. Totta kai on poliiseilla eri ryhmiä eri tilanteisiin, mutta jos vastaava tapahtuma olisi nyt vaikka esim. Espanjassa, pääministerin julkisessa esiintymisessä, niin tuskinpa sinäkään uskot, että siellä oltaisiin niin pehmeitä ja helläkätisiä hulina hippejä kohtaan kuin nyt oltiin. Tuskin missään muuallakaan.

No onhan se totta, että työllisyys tilanne on huono, mutta ei se silti sitä tarkoita, että pitää olla ilmaisessa koulutuksessa ja saada siitä vielä rahaakin. Se vaan on kieroontunutta yhteiskuntaa, mutta valtavan upeita lääkkeitä siihen ei ole.
Mutta sehän tiedetään ettei pelkästään kouluttautumalla ei valmistu yhtään mihinkään. Ammattilaisuus tulee vain työn kautta. Itse olin ollut työelämässä jo n. 15v ennen kuin kouluttauduin lopullisesti. Vähempikin työkokemus riittäisi, mutta onpahan paras keino välttää turhia koulutuksia. Tietää ammattinsa varmasti, kuten jollain tasolla työllisyys mahdollisuudetkin.

Leikkaus politiikkaan on selkeät perusteet. Tiedätkö mitä me velkaannutaan joka tunti ja kuinka paljon ollaan netto maksajia eu:ssa tai kuinka paljon menee hukkaan rahaa kehitys yhteistyö rahoituksissa?
Tuntuuhan se ihan vtun väärältä kun leikataan terveyshuollosta sis. vanhukset, eläkeläisiltä ja koulutuksesta kun leikattavaa olisi niin paljon muualtakin.
Joka tapauksessa olemme nyt euroopan pohjasakkaa taloudellisesti ja onhan kaikkien osallistuttava suunnan muutokseen. Ja vääryyttä tuntee kohdanneensa jokainen jolta jotain leikataan.
Minuakin vtuttaa suunnattomasti kaikki stanan matuihin ( ei mamuihin tai pakolaisiin )menevät rahat ja samoin ne kaikin keinoin töitä välttelevät, no laitetaan vielä koko eu mukaan, mutta muuten en revi säämiskääni säästötalkoiden vuoksi. Ne vaan on nyt välttämättömiä ja vaikka ei valtio olekkaan firma tai kotitalous, niin kohta ollaan kuin kreikka jos mitään ei tapahdu.
Eläkkeet jää saamatta, terveyden huolto huononee entisestään kuten julkisenalan palvelutkin ja ilmainen koulu loppuu kokonaan etc...
Sekö on säästötalkoita parempi vaihtoehto?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Opiskelijoilta leikataan opintorahasta lähemmäs sata euroa. Monelta voi mennä nykyäänkin koko opintoraha ja opintotuen asumislisä vuokraan. Miltä toiselta ryhmältä voidaan leikata yhtä paljon tuloista tuosta vaan,kun nyt leikataan opiskelijoilta? Minun käy sääliksi uusia opiskelijoita, jos heidän on otettava kymmenientuhansien opintolaina. Mielenosoituksen jälkeen eräs tuttavani totesi muuttavansa poikaystävänsä luokse Ruotsiin heti kun valmistuu, kun täällä ei näemmä koulutusta arvosteta.

Blogistilla tuntuu olevan myös tarve saada vihreät sotkettua tähän mukaan, vaikka he eivät olleet järjestämässä Joensuun kampuksen mielenosoitusta.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Laita linkki päätökseen! No, tiedät itsekin ettet voi, koska kyseessä on selvitysmiehen ehdotus. Toivottavasti se ei toteudu sellaisenaan! Olenhan itsekin opiskelija.

Parasta olisi, kun saataisiin perustulo kaikille ja typerät tulorajat pois. Onneksi perustulossa mennään eteenpäin kokeilun muodossa. Tämähän oli vasemmiston suurin vaalimainos viime vaalien aikaan - asia, jolle he eivät tehneet mitään!

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Minäkin toivoin ettei hallituksen päätös asettaa lukukausimaksuja ulkomaisille opiskelijoille toteutuisi, mutta niin vain tämä häpeällisen huono päätös toteutettiin. Näissä asioissa opetusministeriimme voinee luottaa.

Katsotaan miten perustulokokeilu toteutetaan, toivottavasti se hoidetaan hyvin. Jos kerran syyttelypeliä pelataan, niin ovatko persut onnistuneet edes jarruttamaan mitään hallituksen kipeämpiä leikkauspäätöksiä?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Kysympä vain, missä olitte Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto viime hallituskaudella? Silloin leikattiin koulutuksesta enemmän kuin nyt! Tuliko nyt puoluetoimistoilta käsky ryhtyä riehumaan?"

Aiheellinen kysymys mutta tuskin saat rehellistä vastausta tältä Vihemmistolta.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Tässä blogikirjoituksessa näemmä yritetään yhdistää sosialidemokraatit ja vihreät poliisn kanssa nahistelleisiin nuoriin. Blogisti ei ole varmaan ehtinyt tutustua Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalien tuloksiin, niistä kun näkyisi selvästi, että Itä-Suomen vihreällä vasemmistolla ei ole yhteyttä sdp:hen eikä vihreisiin. Siis täällä:
http://isyy.fi/blog/2015/11/04/uudet-ryhmat-jyrasi...

Kummallista, kuinka usein esiintyy tarvetta yhdistää toilailevat yksilöt johonkin viiteryhmään ja tuottaa pöyristyneitä blogikirjoituksia.

Ja faktojen paikkansapitävyydestä vielä sen verran, että niitä kiinni otettuja oli kaksi:
http://www.poliisi.fi/ita-suomi/tiedotteet/1/0/pol...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Poseerasivatko "vihervasemmistolaiset" opiskelijoiden kanssa ennen vuoden 2011 vaaleja oikein kylttien kanssa, "että varmasti ei leikata opiskelijoiden, opiskelun tai yliopistojen rahoituksesta"? En muista niin käyneen.

Sipilä ja Stubb noin toki tekivät viime vuoden vaalien alla, mutta ilmeisesti Timo Soini pakotti hallitusohjelmassa leikkaamaan varsinkin opetuksesta, opetuksen tuista ja erityisesti yliopistojen rahoituksesta? Siis kaikesta siitä, mitä olivat Soinipuolueena vastustaneet edellisellä vaalikaudella?

Pannukakkuhallitus on suurissa vaikeuksissa, eikä sille voi luvata menestyksellistä tulevaisuutta. Väyrynen järsii Sipilän jalkaa, Hjallis aikoo tehdä trumpit kokoomuksessa ja persuissa kaikki, vain surkastuu.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kuka teistä olisi kävellyt tuon joukon läpi? Ehkäpä se oli juuri poliisi tai yliopiston vahtimestarit, jotka ohjasivat Sipilän takaovesta sisään.... Ei ollu mellakka ei, mutta huutamalla ja poliisia vastustamalla ei tämä porukka tee itsestään muuta kuin pellen. Ei sympatiapisteitä kerää miulta ainakaan!

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Pääministerin puheen päälle huutaminen ei ole erityisen vaarallista häiriköintiä ja huutajat poistettiin salista järjestysmiesten toimesta. Poliisi ei siis heitä poistanut. Linkistä löytyy IViVa:n vastine:

https://joviva.wordpress.com/2016/03/15/mielenilma...

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset