Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Jouluevankeljumi 2017

Siihen aikaan antoi pääministeri Sipilä käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava työttömyysturvan aktiivimalli. Tämä heikennys oli yksi monista ja tapahtui Lindströmin ollessa Suomen työministerinä. Kaikki työttömät menivät kirjoittautumaan työkkäriin, kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin myös Timo lähti Lada Samaralla landelta, Pönden kaupungista ja meni aktiivimallia varten itäkeskukseen,Vapaavuoren kaupunkiin Helsinkiin, sillä hän kuului Virtasten sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa Sirpan kanssa,jolla oli homeallergiaihottuma. Heidän siellä ollessaan tuli Sirpalle aika terveyskeskukseen, ja hän sai lääkkeeksi buranaa ja bepanthenia. Hän kapaloi ihottumansa harsolla ja yhdessä menivät Heikki Hurstille syömään,sillä ei hellä ollut rahaa ruokaan.

Suomen köyhimmillä seuduilla oli yöllä vapaaehtoiset valvomassa laumaansa ja jakamassa ruoka-avustuksia köyhille ja vähävaraisille. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Suomen hallitus ja suuri synkkyys ympäröi heidät. Pelko valtasi nälkäiset, kunnes Juha Sipilä sanoi heille. “Älkää peljätkö! Minä ilmoitan asian, joka on iso ilo meidän puolueille.Tänään on syntynyt päätös eduskunnassa, että teiltä viedään viimeinen suupala kädestänne. Nälkä on merkkinä teille: te löydätte edestänne työttömyysturvan aktiivimallin, jotta tiedätte paikkanne tässä maassa.” Samassa hetkessä hallituksen ympäröi Sinisen tulevaisuuden joukko ylistäen herraa. Kunnia Juhalle korkeuksissa, saammehan olla hallituksessa, saammehan, saammehan. Teemme mitä käsketään mekin halutaan olla herroja.

Kun hallitus palasi ylhäiseen norsunluutorniinsa, nälkäiset sanoivat toisilleen: “Nyt Helsinkiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Sipilä meille ilmoitti.” He lähtivät kiireesti ja löysivät saunatontut Antero Vartian ja Juhana Vartiaisen, jotka makasivat pesusoikossa. Antero ja Juhana ilmoittivat yhdestä suusta, että “Duunarin palkalla ei tarvitse tulla toimeen.” Myös yli-niljake kätki sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkisteli sitä todeten “Entiselle puolueelle riittää pieni valhe – Suomen kansalle tarvitaan jo hallitus”

(Jouluevankeljumin on kirjoittanut facebookin Sanna Antikainen -sivuston seuraaja, joka ei halua nimeään mainittavan ja joka on antanut luvan tekstin julkaisuun)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivotan Outokummun Keskustapuolueen kunnanvaltuuston ja itseni puolesta.
Oikea jouluevankeliumi löytyy Luukkaan evankeliumin toisen luvun 1-20 jakeet.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Heh! Vakava aihe mutta hauska kirjoitus!
Taisi Linsdröm ja kumppanit olla kovemman luokan porvareita kuin köyhien asialle... toisaalta on hyvä kun lähti niin ei sekaannusta tule persujen kesken ja vääriä viestejö.. nyt on Persut oikeasti köyhien ja Suomen asialla!

Hyvää Joulua!

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Keljusti jumissa evankeliumi... vai lieneekö taiteellista vapautta ja kielellinen tehokeino ;)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pisa-sukupolven vapaata tajunnanvirtaa.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen
Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Kiitos Sanna, suomessa on muutamia viisaita naisia....Tietäjiä suorastaan!

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Eihän tästä jouluevankeliumista puutu enää muuta kuin itämaan tietäjätrollit.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Ajattelin että en jaksa politiikkaa jouluna mutta olen iloinen että luin tämän: tarina on syvällisen hauska! Suorastaan yliveto, kiitos siitä! Hyvää Joulua kaikille!

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Siihen aikaan antoi pääministeri Sipilä käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava työttömyysturvan aktiivimalli. Tämä heikennys oli yksi monista ja tapahtui Lindströmin ollessa Suomen työministerinä.

Niin persut sopi tuon "työväenpuolueena" hallitusohjelmaan Sipilän kanssa.
Rukkaset vaihtui liituraitaan ja ministeri-aitioon.
Koko kansan puolue unohti Vennamon arvot.
Persujen Linströmmi syyskuun 5pv (Kesälomalla ei päätöksiä tehty)
Ex-PS Nyt sininen jatkaa siitä mitä keväällä sovittiin . Lisätoimia tarvitaan sanoi Orpo ja Sipilä jo helmikuun alussa -17.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Ihan hyva. Ja ylimaarainen piste siita, etta kirjoitit "evankeljumi" (eika tama ole mitaan keliuijulua).

Ihmeteltavaksi jaa vain se, miksi olet noilla asenteilla perussuomalainen etka kommunisti...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset