Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Terveisiä Perussuomalaisten puolueneuvostosta

  • Terveisiä Perussuomalaisten puolueneuvostosta
  • Terveisiä Perussuomalaisten puolueneuvostosta
  • Ystäväni Outi Maran kanssa puolueneuvoston kokouksessa.
    Ystäväni Outi Maran kanssa puolueneuvoston kokouksessa.

Perussuomalaisten puolueneuvoston kokous pidettiin Lahden messukeskuksessa 1.9.2018. Paikalla oli noin 700 perussuomalaista ympäri Suomen ja tupa oli niin sanotusti täynnä. Vielä muutama kuukausi sitten jotkin tahot väittivät tämän puolueen hajonneen. Kieltämättä tämä muisto sai aikaan pienen hymyn huulille, kun katselin satapäistä perussuomalaista joukkoa  kokouspaikalla.

Kokouksessa linjattiin puolueen tulevia tavoitteita ja käytiin läpi vaaliohjelmia. Ohjelmat eivät ole julkisia vielä, koska niitä työstetään vielä puoluehallituksessa. Voin kuitenkin kertoa, että perussuomalaiset tulevat jatkossakin puuttumaan yhä tiukemmin yhteiskuntamme epäoikeudenmukaisuuksiin. Vaadimme esimerkiksi, että vanhusten hoidon ongelmat laitetaan kuntoon ja haluamme varautua uuteen turvapaikanhakijavyöryyn hätätilapykälin rajavartio- ja ulkomaalaislakeihin. Meillä Suomen etu kulkee aina ennen muita eikä tästä tingitä. Karjalaisen mielipidepalstalla oli esitetty 3.9.2018 maanantaina toiveita perussuomalaisten ja erään marginaalipuolueen yhdistymisestä. Tällaista ei ole tulossa eikä tule.

Suomalaisen yhteiskunnan tilanne on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä kriittinen. Hätäviestejä vanhusten, lasten, perheiden ja maanviljelijöiden tilanteesta tulee koko ajan, ympäri Suomen. Suomen raja on rauhallinen vain, koska Ruotsi ja Tanskalla on rajatarkastukset edelleen käynnissä. Tällä hetkellä hallitus ei tee päätöksiään kansan parhaaksi vaan vain omaksi ja omien eturyhmien/ kavereiden parhaaksi. Hallitus vetää välistä minkä vain kerkeää. Sosiaali- ja terveysuudistus kulkee Kokoomuksen suuryritykset ja Keskustan valta maakunnissa edellä. Sipilän hallitus lienee yksi suurimmista flopeista vuosikymmeniin. Tämän vuoksi on selvää, että tulevat vuoden 2019 vaalit ovat yhdet tärkeimmät koko Suomen historiassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Allekirjoitan täysin tämän.

Oli muuten mahtava reissu ja mukava oli nähä tuo suuri joukko :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset