Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Vetoomus Juha Sipilälle

  • Vetoomus Juha Sipilälle

Suomen 65. pääministeri Juha Sipilä vetosi suomalaisiin uudenvuodenpuheessaan. Sipilä vetosi kansalaisiin ettei Oulussa tapahtunutta seksuaalirikosten sarjaa käytettäisi vihan lietsontaan. Sipilä kantaa huolta vihapuheen viljelystä, omankädenoikeudesta, yhteistyökyvyn puutteesta, historian tapahtumista ja ääriliikkeistä.

Tavallisesta kaduntallaajasta, kuten minusta, on hiukan hankala kuvitella, mitä pääministerimme päässä tällä hetkellä liikkuu. Kun pikkutyttöjä on raiskattu sarjana, on pääministerimme huolissaan ensisijaisesti vihaisesta puheesta. Se tuntuu väistämättäkin aika oudolle. Ja jos katsoo Juha Sipilän koko pääministerikautta, on hän ollut huolissaan pääasiassa vihaisesta puheesta. Olenkin useasti miettinyt, eikö pääministerillemme ole tullut mieleen se etteivät ihmiset ehkä olisi vihaisia, mikäli he tuntisivat päättäjien kuuntelevan heitä. Ja että jos päättäjät todella ottaisivat heidän huolensa  tosissaan, he eivät olisi vihaisia?

Pääministerillämme oli Oulun tapahtumien jälkeen uudenvuodenpuheessaan mahdollisuus. Hänellä oli mahdollisuus kertoa kansalle, että hallitus ottaa Oulun tapahtumat vakavasti. Hän olisi voinut kertoa, että hallitus lisää resursseja poliisille, jotta he voivat ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta ja palkata esimerkiksi lisää poliiseja tutkintaan. Poliisin resiurssiongelmathan tiedetään. Juha Sipilä olisi myös voinut kertoa, että hallitus selvittää yhdessä poliisin kanssa Oulun taustat ja tekee kaikkensa, jotta suomalaiset tytöt ovat jatkossa turvassa. Oulun tapahtumissa kun oli viitteitä järjestelmällisyydestä eikä kukaan voi enää väittää tapahtumien sarjaa yksittäistapauksiksi, kuten on ollut tapana.

Mutta kaiken tämän Sipilä ja hallitus jätti sanomatta. Ministeritkin ovat olleet hiljaa kuin huopatossutehtaassa. Kai se kertoo jotakin tämän maan tilasta. Valitettavasti.

Koska Juha Sipilä vetosi suomalaisiin, vetoan minä nyt häneen:

Arvoisa Herra Pääministeri: Ottakaa ihmisten huoli Oulun tapahtumien jälkeen tosissaan. Lisätkää poliisin resursseja. Katsokaa, millaisia ihmisiä otatte rajojemme sisälle ja lisätkää rajavartioston resursseja. Olen huolissani, koska jos päättäjät eivät kuuntele kansaa, voivat seuraukset olla ikäviä.


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

26Suosittele

26 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kannattaisi lukea koko puhe, ennen kuin tekee johtopäätöksiä:
"Puoluejohtajien yhteisessä kannanotossa lupasimme myös pitää huolta suomalaisesta oikeusvaltiosta, joka perustuu lakien kunnioitukseen ja riippumattomaan oikeuslaitokseen. Korostimme, että kukaan ei saa Suomessa ottaa oikeutta omiin käsiinsä.

Oikeusvaltion periaatteet ovat tarpeen palauttaa mieliin Oulun viime viikkojen uutisten johdosta. Epäillyt teot alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ovat herättäneet kansalaisten keskuudessa järkytystä ja suuttumusta.

Ensinnäkin jokaisen tänne tulevan on noudatettava Suomen lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta. Tästä emme tingi tippaakaan. Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan. Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen.

Toiseksi on syytä korostaa, että epäiltyihin rikoksiin ovat tässäkin tapauksessa syyllistyneet yksilöt, eivät väestöryhmät. Poliisi tutkii ja riippumaton oikeuslaitos tuomitsee. Vetoan, että tapahtumia ei käytetä vihan lietsontaan pakolaisia tai ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan. Muistutan, että omankädenoikeuden käyttö on oikeusvaltiossa rikos, kuten myös vihapuheen viljeleminen."
https://www.juhasi.fi/blogi.html

X

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Missään Juha Sipilä ei luvannut TEHDÄ asioille jotakin. Kuten lisätä polisiin resursseja.

Tuo on pelkkää tyhjää sanahelinää, mitä sinä Kalevi laitat. Ja kyllä, olen sen lukenut ;) :D

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

No eipä ehkä pidä yllättyä, että perussuomalaisen mielestä muun muassa oikeusvaltioperiaatteesta kiinnipitäminen on turhaa sanahelinää.

X

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #4

Vau, Juha ihan sanoi, että pidämme kiinni oikeusvaltioperiaatteesta.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #4

Kerrotko vielä, miten oikeusvaltioperiaatteesta ei ole ennen pidetty kiinni? Siis lähimenneisyydessä. Että saisin nyt kiinni, mikä on se Juhan ja hallituksen TEKO tässä, jota ajat takaa.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #6

Jos et kommentistani #4 saa tarkoitustani selvitettyä, olkoon minun puolestani.

X

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Rajavartiolaitoksen resursseja ei kuitenkaan kannata lisätä. Heillä ei ollut Orvon lupaa, eikä tule olemaan Mykkäsen lupaa toimia.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Huomenna astuu voimaan laki, joka mahdollistaa karkoituksen nopeamman toimeenpanon. Ymmärtääkseni haja-asutusalueen poliisien palkkaamiseen ollaan lisäämässä 3 miljoonaa.
Joten et voi sanoa, ettei hallitus ole tehnyt mitään. On vain tainnut jäädä vauhdissa huomaamatta.
Oikeusvaltion periaate on toiminut hyvin. Pidetään tilanne sellaisena, kuten Sipiläkin toivoi. Vaikka muutamat perussuomalaiset haluaisivatkin turhien tutkimusten ohittamista, jos tarkoitus on opettaa kamelinajajia.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen Vastaus kommenttiin #17

Vau, 3 miljoonaa poliisille. Sillä saadaan täälläkin Itä-Suomessa hommat kuntoon, niin että poliisi pääsee paikalle, kun hätä on. Toivottavasti Juho ymmärrät, että poliisi tarvitsee pikemminkin 30 miljoonaa kuin 3.

Ja tuosta karkotusasiasta. Se ei muuta juuri mitään, tiedät sen itsekin. Ainakin toivottavasti.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #42

Karkoituksetkin hoidetaan oikeusvaltiossa laillisesti. Tiesit kai sen?
Enkä ottanut kantaa muuhun kuin valheeseesi, että hallitus ei ole tehnyt mitään.

Käyttäjän TeppoRaininko kuva
Teppo Raininko Vastaus kommenttiin #42

Vaikea uskoa kansalaisten turvallisuuden siitä lisääntyvän, että pienten ylinopeuksien valvontaa lisättäisiin ja puuttumiskynnystä niihin alennettaisiin - kuten poliisi on toistuvasti toivonut.

Suomessa ei ole poliisilla mitään resurssipulaa. Poliisitoiminnan määrärahoja on leikattu vain mielikuvissa ja poliisin informaatio-osaston julistuksissa. Rikosten selvittämiseen liittyvä vajaakapasiteetti johtuu puhtaasti priorisoinnista.

Toisaalta taustoja tarkemmin tietämättä on vaikea myöskään sanoa, minkälaisella resurssien allokoinnilla olisivat Oulun seksuaalirikokset olleet estettävissä.

Matti Simonaho

"Missään Juha Sipilä ei luvannut TEHDÄ asioille jotakin. Kuten lisätä polisiin resursseja."

Ruotsissa Poliisin resursseja on listätty vuosikymmeniä, samaan aikaan kun laillinen ja laiton maahanmuutto ja niiden mukana tuleva rikollisuus on lisääntynyt.

Pekka Heilala

nii v39 neuvostoliitto hyökkäs suomeen yksittäistapaus ja montako rikosta tai rikollista pitää olla että puhutaan monikossa alkaa näitä yksittäis tapauksia olla jo liikaa pistää miettiin

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Kalevi, että toit 'sydämesi' 'operoitavaksi' hoitopöydälle, koska; sydämen kyllyydestä suu puhuu. Miksi puhe pitäisi mielestäsi lukea kokonaan, jos ei niin olisi tehnyt? Eikös meidät nykyään jo saa melkeimpä 'linnaan' yhdestä sanasta, jos ei se toisinajattelijaa miellytä. Ja taas toisinpäin, meitähalliseva ja meidän asioitamme hoitava johtohenkilö, meidän 'työntekijänämme' oleva, palvelijamme, kuten, (Jeesuskin tuli palvelemaan), heillä tulisi olla se mieli kuin Hänellä oli. Hänhän sanoi myös pidättämään tulleille: Tässä minä olen, antakaa heidän mennä. Hän huolehti ystäviensä turvallisuudesta ja myös vihamiestensäkin. Meidän, Suomen, johtohenkilöiden, meidän turvallisuutemme- ja huolenpitomme koulutus, taitaa 'kiikastaa''koulukirjan' avaamattomuudesta ja opin omaksumisesta sydämeen, kansalaisten turvallisuuteen ja hyvinvointiin,'panostamiseen'. Siunaten Lasse.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Suomalainen nainen ei tule saamaan apua suomukset silmilla kulkevilta eurokommunisteilta..tilanne vain pahenee..

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Hienoa, että suomalaiset naiset voivat vielä luottaa palolan kaltaisiin tosimiehiin. En tosin ole kuullut mitä tämä palola on tehnyt naisia auttaakseen.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Kun vaan tietäisi missä niitä eurokommunisteja olisi .Kummallisia käsitteitä ja ihmeellistä vastakkain asettelua tarkoituksella. Kukaan ei suojele raiskaajia.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kun ei voi puhua totta, on valehdeltava, Sipilänkin. Todennäköisesti Merkel määräsi Sipiln ottamaan Suomeen 34 000 nuorta muslimimiestä ja Ruotsi auttoi kuljetuksessa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Mielikuviini pirtyy vuoden 2015 uutislähetykset, jossa toimittajat kertoivat Ruotsalaisten viranomaisten ohjaavan pakolaisia Tornioon meneviin Busseihin ja Juniin.

Se oli junailtu juttu. Orpon mukaan rajaa ei voitu sulkea, se määräys tuli Suomen virkakoneistolta.

Orpoa haastatteli Perussuomalaisten Mauri Peltokangas.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Asiallinen puhe pääministeriltä. Huomenna iltapäivästä päivitellään toista puhetta, jossa hyvin mahdollisesti korostetaan oikeusvaltion periaatteita ja lainkuuliasuutta.

Viranomaisten resursointi ja sisäinen turvallisuus ovat vaaliteemoja. Puheessaan pääministerinä Sipilä teki viisaasti pysytellessään erossa vaalityöstä budjettilupauksineen. Niiden aika tulee kyllä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pääministeri Juha Sipilän johdolla hallitus on tehnyt karmeita virheitä. Valitettavasti vuonna 2015 perussuomalaiset olivat mukana tekemässä niitä virheitä, joista mainitsin myös keskustan puheenjohtajavaalissa kesällä Sotkamossa. Kehotan kuuntelemaan alla olevasta iltalehden linkistä tai lukemaan blogistani.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201...

http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256578...

Sellaista rikosta ei ole kuin vihapuheen viljeleminen, mutta vihapuheen "viljelemistä" ei pidä eikä kannata harrastaa.

Sannan blogin lisäksi kannattaa lukea tämäkin blogini, jossa kerron tilannekuvaa poliisin resursseista.

http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266650...

Hyvää uutta vuotta rakkaalle ystävälleni Sannalle ja kaikille Uuden Suomen lukijoille!

Otetaan vihdoin ohjat omiin käsiin.

http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266517...

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Kiitos Vesa samoin. Erittäin hyviä kirjoituksia. Jos jonkun keskustalaisen läpipääsyä eduskuntavaaleissa toivon, niin se on sinun :) Menestystä!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos paljon Sanna. Puolueeni on nyt kansalaispuolue 1.1.2019 lukien. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266744...

Miro Suotaipaleen

Sipilän tapauksessa kannattaa muistaa lahko, mitä hän edustaa, ja sen tavat. Jos lesta tuomitsee lapsiin sekaantuminen..

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Eräs keino vähentää seksuaalirikoksia on muuttaa raiskauksen tunnusmerkistöä rikoslaissa uhrin suostumuksen puutetta painottavaksi.

Sinänsä kannatan Oulun tapahtumien laajapohjaista selvittämistä kulttuuriperustaiset sukupuolirajat tunnustaen ...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Käsittääkseni tuo muutos lisää seksuaalirikoksia.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Käsittääkseni käsityskykysi on sangen rajallinen (lääketieteellisin termein ilmaistuna voitaisiin puhua visionaarisesta stenoosista :)) - uudistuksen voi nimittäin ounastella madaltavan rikoksien ilmoittamiskynnystä minkä ohella rikoslain tunnusmerkistön muutoksen oletetaan vaikuttavan arvokäsityksiin siten, että seksuaalista itsemääräämisoikeutta aletaan oikeasti kunnioittaa. Onneksi valtaosa suomalaisista on samalla "aaltopituudella" kanssani :

"USU-gallupiin vastanneista naisista yli 90 prosenttia haluaa määritellä raiskauksen suostumuksen puutteen kautta. Noin kolme neljäsosaa miehistä on samalla kannalla."

https://www.mantsalanuutiset.fi/artikkeli/732699-u...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #31

Toteamuksellani ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa millä kannalla kyselyyn vastanneet ovat ilmoittaneet olevansa.

Voi olla, että rikoslain uudistaminen ajaa miehiä entistäkin enemmän nurkkaan naisten seksuaalisen vallan alla, mutta rikoksien määrän kasvun ounastelu omalla kohdallani johtuu yksinkertaisesti siitä, että nykyään normaaleihin kanssakäymistilanteisiin liittyvistä toimintamalleista tulee rikoksia ja silloin rikokseksi määriteltyjen tapausten lukumäärä kasvaa. Ehkäpä jopa "räjähdysmäisesti".

Kukapa nyt kapakkaillan jälkeisessä hyvän hengen vallitsessa tapahtuvassa kännisoheltamisessa alkaisi juhlalliseen tapaan suostumuksia kysellä, jos tilanne on tasan tarkkaan selvä?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persujen onkin syytä esittää vetoomuksia, koska he eivät mistään asioista pääse päättämään.

Elämä on kovaa. :)

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Eikä vasemmistoliitto, elämä tulee olemaan kovaa.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Vasemmistoliitto sentään osallistui Sipilän yhteispalaveriin ja keskusteluihin ilmastonmuutoksen asettamista vaatimuksista. Perussuomalaiset eivät halunneet keskustella muiden kanssa asiasta.
Jättävätköhän he tulevaisuudessakin mielestään tarpeettomat keskustelut väliin...

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #29

Ilmastonmuuton on vain yksi lisäsyy verottaa tavallisia kansalaisia ja hävittää heidän työpaikkojaan. PS teki oikein, kun ei osallistunut moisiin Suomen kansallisen edun peijaisiin.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Vihapuhe on yhteiskuntaa sisältä hajoittava voima ja jos se sallitaan sitä ei poliiseja ja rajavartioita lisäämisellä tukahduteta. Maailmalla on menossa lukemattomia konflikteja joissa osa kansasta on ajettu ahtaalle ja yleensä vihapuhe näitä ihmisiä kohtaan on se voima joka konfliktit liikkelle saa. Antikaisen olisi ensityökseen syytä toimia omassa puoluessan aktiivisesti siellä rehoittavan vihapuheen kitkemiseksi ennen kuin alkaa muita kritisoimaan ja neuvomaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nyt voisi joku "viisas" persu kertoa, että jos nyt heti huomenna rajat suljetaan, eikä oteta enää yhtään turvapaikanhakijaa koskaan, eikä pakolaisia ikinä.

Niin kuinka paljon onnellisempia ovat suomalaiset, kuinka paljon enemmän meillä jokaisella on rahaa käytössä, ja voidaanko poliisit vähentää minimiin, koska rikollisuuskin lähes poistuu?

Saisiko persuilta vastauksen, koska he tämän asian varmasti tietävät, koska he ovat asiasta koko ajan äänessä.

Eikä sitten mitään musta tuntuu tai luulen tai toivon höpötyksiä, vaan faktaa kehiin.

Sittenpähän tietäisimme kuinka onnelliseksi voimme tulla persujen maailmassa. Rahaakin jää varmaan miljardeja ja miljardeja, työttömyyskin varmasti alenee, ja leipäjonotkin katoavat.

Vastauksia odotellen

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

En ole persu, enkä "viisas", mutta voin kyllä vastata noihin esittämiisi kysymyksiin.

Jokaisen käytettävissä olevan rahan määrä kasvaisi välittömästi humanitäärisen maahanmuuton kustannusten verran, olettaen tietenkin, että veroja laskettaisiin saman verran. Summa ei ole järin suuri, mutta tulevat säästöt sitäkin isommat. Tulee ottaa huomioon, että kustannukset ovat kumulatiivisia ja kasvavat joka vuosi. Humanitääristen maahanmuuttajien työllisyysaste ja huoltosuhde on surkea (riippuen tietysti käsiteltävän ryhmän viitekehyksestä, mutta puhutaan nyt kokonaisuudesta, kun sinäkin puhuit kokonaisuudesta) vielä vuosien maassa oleskelun jälkeenkin ja heidän aiheuttamansa kustannukset tulee laskea mukaan humanitäärisen maahanmuuton kustannuksiin, vaikka valtion budjetissa kulut (toimeentulotuki, työttömyyskorvaukset, asumistuki, jne.) oleskeluluvan (ja myöhemmin kansalaisuuden saaneiden osalta) saaneiden kohdalla meneekin eri momenttiin välittömien humanitäärisen maahanmuuton kustannusten kanssa. Kuinka monta miljardia nuo säästöt mahdollisesti olisivat tulevaisuudessa tietysti riippuisi siitä kuinka paljon humanitäärisiä maahanmuuttajia olisi tullut, jos rajoja ei olisi suljettu.

Poliisien määrää ei tietenkään voitaisi vähentää, koska juuri nyt Suomessa asuvat tekevät tietyn määrän rikoksia. Sen sijaan poliisin määrää ei tarvitsisi kasvattaa. Tietyt ihmisryhmät syyllistyvät esim. seksuaali- ja väkivaltarikoksiin muita ryhmiä järkyttävän paljon useammin väestömäärään suhteutettuna. Kun tämän ryhmän kokoa kasvatetaan, kasvaa luonnollisesti seksuaali- ja väkivaltarikosten määrä ja tulee tarve palkata lisää poliiseja. Siis määrän vähentämisen sijaan emme joutuisi ainakaan kasvattamaan poliisien määrää, kuten tulee käymään tulevaisuudessa. Tässä yhteydessä (tahallaan)väärinymmärrysten välttämiseksi on syytä täsmentää, että suurin osa humanitäärisistä maahamuuttajista ei tee rikoksia.

Tiivistettynä siis välittömät säästöt olisivat hyvin pieniä, mutta säästäisimme valtavasti tulevissa kustannuksissa, jotka kuvailemassasi tilanteessa jäisivät syntymättä. Rikollisuus ei vähenisi yhtään, mutta se ei myöskään kasvaisi, kuten tulee käymään, jos humanitäärinen maahanmuutto tulee jatkumaan nykyisen kaltaisena.

En osaa sanoa olisimmeko onnellisempia, mutta emme ainakaan tulisi onnettomammaksi, kuten tuppaa käymään, jos valtion menot ja rikollisuus kasvavat.

Oletko oikeasti niin yksinkertainen, että et ymmärrä järkevällä maahanmuuttopolitiikalla pyrittävän vaikuttamaan tulevaisuuteen, eikä nykyiseen hetkeen?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

''Musta tuntuu'' tarinaa tulee

Humanitääriseen maahanmuuttoon kullu myös sairaat, lapset ja naiset, vaarallista, eikö vaan?

Hädänalaisien kohtalolla ei ole persuille mitään asemaa.

Mitään ei yksikään persu tiedä mistään, pelkoa lietsotaan, onneksi kansa ei paskapuhetta usko.

Katso niitä rikollisuustilastoja viiden viime vuoden osalta, onko rikollisuus kasvanut?

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #44

Tilastoja kerätään juuri sen takia, että niiden avulla voitaisiin tehdä päätöksiä tulevaisuutta varten. Kyseessä ei ole mikään ennustamisesta, vaan todennäköisyyksien laskemisesta. Voin lyödä koko omaisuuteni vetoa, että viiden vuoden kuluttua seksuaalirikoksia tehdään enemmän ja kumulatiiviset kustannukset ovat isommat, kuin nyt, jos humanitääristen maahanmuuttajien profiili pysyy nykyisenkaltaisena.

Miksi siirryt puhumaan sairaista, lapsista ja naisista, kun ensin itse esitit tilanteen, jossa kaikki humanitäärinen maahanmuutto lopetettaisiin? En minä ottanut kantaa pitäisikö näin tehdä vai ei, vaan kerroin mitä vaikutuksia sillä olisi valtion menoihin ja rikostilastoihin, koska niihinhän sinä vastausta pyysit. Oikein erikseen mainitsin, vaikka asiayhteydessä se oli tarpeetonta, että suurin osa humanitäärisistä maahanmuuttajista ei syyllisty mihinkään rikoksiin, mutta silti aloitat toistamaan fantasiaasi rikollisista sairaista lapsista.

Voit toki Ritala koittaa asiallisestikin perustella miksi kustannukset ja rikollistilastot eivät nousisi, jos humanitäärinen maahanmuutto pysyy nykyisellään. Etpä vain taida pystyä. Sen sijaan teet itsestäsi pellen poski märkänä vaahtoamalla asioista, joista kukaan ei ole sanonut halaistua sanaakaan.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Hyvää alkanutta vuotta Sannalle ja keskustelijoille!

Puhetta en ole lukenut, mutta ensimmäisen kommentin (K.Kämäräinen) tekstipätkästä päätellen Sipilä käyttää sitä samaa ympäripyöreää retoriikkaa mitä kaikissa eu-maissa käytetään aina kun yhteiskunnassa ilmenee jotakin mihin ei ole käsitteitä ja mitä ei ymmäretä. Mutta sekin on jo saavutus, että yleensä mainitsi Oulun tapahtumat erikseen.

Ei hän pääministerinä tässä vaiheessa voi tarjota keinoja joilla ilmiö kitketään, vaikka ostoskeskusten liepeillä nuoria tyttöjä jahtaavista ulkomaalaismiehistä kirjoitettiin jo kymmenen vuotta sitten ja poliisi varoitti vanhempia, Oulun tapausten laajuus ja luonne tuli siltikin yllätyksenä poliisille ja aikaa paljastuksista on kulunut vain vähän.

Teitä perussuomalaisia pyydän pitämään yllä julkista keskustelua lapsiin liittyvistä monikulttuurisista rikoksista, muuten tämä kauhea uskonnollis-kulttuurinen lasten leikkely, naiminen, kauppaaminen ja raiskaaminen muodostuu kaikessa hiljaisuudessa omaksi alakulttuurikseen yhteiskunnassamme, jonka uhriksi voi joutua myös ministerin lapsi.

Suomalaiset tutkijat ovat ehdottaneet häpeän ja syyllisyyden tunteen herättämistä suomalaisissa menneisyytensä vuoksi (punaisten vankileirit ja jotain ruotsinvallan aikaisa syntejä) suvaitsevaisuuden kasvattamiseksi muunmaalaisia kohtaan. Samaa lääkettä voisi yrittää myös lastenraiskaajiin, mutta häpäisy pitää tapahtua oman muslimiyhteisönsä sisällä, oman yhteisön on tuomittava raiskauskulttuuri, se että raiskattu syyllistetään.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Sipilä taisi nyt viimeistään sinetöidä Kepun vaalimenestyksen. Punavihreä agenda ei tuo Kepulle lisää ääniä...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Sanna hyvästä kirjoituksestasi,huolestuneisuudestasi, oikeisiin, tärkeihin asoihin. Eräs Mies sanoi: Joka ei minun kanssani kokoa, niin hän purkaa. Me näemme hyvän purkamista Suomessa, liian paljon. Rukoillaan Jeesusta, että se loppuu. Muutenhan menee asioita liikaa, 'vihtahousun' 'piikkiin'. Kiitos. Siunaten Lasse.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Lainsäädäntötyön suurin ongelma on niiden piilovaikutukset. Jos nuoren itsemääräämisoikeus tms. on suurempi kuin vanhemman tiedonsaantioikeus, niin olemme jo pahasti paitsiossa. Lapsia ja nuoria tulisi voida suojella niin netin saalistajilta kuin kotien hyväksikäyttäjiltä. Oulun rikokset ovat kuvottavia, vaikka kyse olisikin lähes samanikäisistä tekijöistä ja uhreista. Ne eivät ole poikkeuksellisia, sillä Suomessa on esim. joihinkin uskontokuntiin liitettyjä hyväksikäyttörinkejä, joissa keski-ikäiset sedät ovat saalistaneet poika- ja tyttölapsia ja jotka ovat yhteisöjen tiedossa, mutta niihin ei puututa millään tavoin. Onko tämä maassa maan tavalla -toimintaa, vai millaisena se on ymmärrettävä?

Lainsäädäntötyön kehittäminen tarpeita vastaavaksi on hidasta, mutta hyväveli-järjestelmän ylläpitämällä haluttomuudella on osasyynsä. Rikoslakien käyttö eri oikeusasteissa on sangen kirjavaa ja voin vain arvailla näiden vaikutusta rikoksen tekemiseen mieltyneiden mielessä. Tapausten käsittely antaa kuvan myös siitä, että Suomessa uhrit ovat lainsuojattomia. Tästä esimerkkinä https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-oli-vakiv...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset