Sanna Antikainen " On asioita joihin on vain tartuttava, sillä muuten ihminen ei ole ihminen vaan vain rikkahippunen."

Oulun seksuaalirikokset ovat järkyttäneet koko kansaa

  • Juha Sipilä
    Juha Sipilä

Kelataan kelloa taaksepäin kolme vuotta. Pääministerimme lausui nämä, jo nyt kuuluisaksi päätyneet sanat Ylen haastattelussa:

 

” Meidän oma kotimme on pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käytössä.”

 

Haastattelussa Sipilä myös halusi rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.

 

Nyt kolme vuotta myöhemmin nämä sanat ja kehoitukset soivat päässämme. Lähi-Idässä Sipilän sanat otettiin tosissaan ja Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käyttöön esiteltiin Irakin televisiossa. Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen. Myöhemmin myös turvapaikanhakijat itse kritisoivat Sipilää valheellisesta markkinoinnista.

Sipilä ja hallitus päästivät  kymmeniä tuhansia miehiä  maamme rajojen sisäpuolelle kyselemättä passeja tai mitään muita todisteita henkilöllisyydestä. Tulijoista vain murto-osa oli naisia, lapsia ja perheitä. Vastaanottokeskuksia pompahteli pystyyn kuin sieniä sateella samalla kun omat kodittomat värjöttelivät pakkasessa. SPR ja muut vastaanottotoimintaan osallistuneet rikastuivat. Ja samaan aikaan omalta kansalta leikattiin.

Nyt kolme vuotta myöhemmin tunnelma lienee Sipilän kodissa hiukan erilainen. Oulun seksuaalirikokset sekä aiemmin tapahtunut Turun terroristirikos ovat järkyttäneet koko kansaa. Tällä hetkellä kolme ihmistä on kuollut: kaksi terroristin käsiin ja yksi oman käden kautta. Hirvittävämpää tästä kaikesta tekee sen, että hyväksikäytön ja raiskausten uhrit ovat alaikäisiä tyttöjä – meidän lapsia.

Uudenvuodenpuheessaan Sipilä varoitteli vihapuheen rangaistavuudesta. Nyt nuo sanat tuntuvat kaiken jälkeen omituisilta ja kertovat omaa kieltänsä siitä, kuinka heikko Sipilän poliittinen osaaminen on. Kun tyttöjä on raiskattu ja naisia tapettu olisi outoa, jos kansa ei olisi vihainen. Vain sosiopaatti voi olla tunteeton tämän kaiken edessä.

On hyvä muistaa, kuka on syyllinen ja mihin. Päättäjät tekevät päätökset, jotka ohjaavat yhteiskunnan toimintaa. Suomi olisi voinut esimerkiksi olla ottamatta sisälle turvallisesta Ruotsista tulleita turvapaikanhakijamiehiä - näin teki myös Kanada, joka ei hyväksynyt maahan yksin turvapaikkaa hakevia miehiä. Sipilä ja hallitus eivät kuitenkaan uskaltaneet laittaa oman maan  turvallisuutta etusijalle. Nyt me keräämme Sipilän kasvattaman sadon mätiä hedelmiä, jotka ovat satuttaneet liian monia.

Muista, miten voit vaikuttaa. Äänestä kevään vaaleissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Totta, ja perussuomalaiset olivat silloin hallituksessa.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Kyllä olivat, Timo Soinin johdolla. Odotin puoluekokoukseen ja äänestin takinkääntäjän kätyrin pois. On helppo olla, kun lähtivät pois.

Olikos sulla Petteri sanottavaa tähän asiaan?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Olisihan Juha kämppänsä antanut, mutta se meni myyntiin.

Itsekin meinasin muutaman ottaa, mutta onneksi en ihan ehtiny....kun on itsellä pari tyttöäkin.

Matti Palokangas

Hyvä kirjoitus, jatka Sanna samalla linjalla.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Me oltiin oikeassa näissä asioissa jo vuosia sitten. Mutta sanopa ääneen niin olet "rasisti" ja "natsi". Mut ihan sama!

Turha on tässä vaiheessa näiden umpityhmien globalistien yrittää kääntää "kelkkaansa", ISO vahinko on tehty jo valtiovallan myötävaikutuksella.

Poliisin lausuntoja nyt varmaankaan kukaan ei kyseenalaista (päinvastoin kuin PerusSuomalaisten):

Tämä on vasta "jäävuoren huippu"

Noh, ei kai kukaan järkevä ihminen muuta uskokaan mihin passittomat "sotapakolaiset" pystyvät!

Jatkakaa typerykset samaan malliin vielä kymmenen vuotta niin ollaan Malmön tasolla...

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Sovitaanko ettet kirjoita puolestani mitään joten voit jättää käyttämättä niinkin suuria sanoja kuin kansa,koska et tiedä silloin mistä kirjoitat.

Käyttäjän SannaAntikainen kuva
Sanna Antikainen

Okei, sua ei siis häiritse tai järkytä lasten raiskaaminen. Selvä. Ootko muuten miettinyt hankkivasi hoitoa? Tuommoinen ajattelu ei ole ihan normaalia. Normaali ihminen järkyttyy tällaisista.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Katos katos..vastasit kuin suvakki. Tähän on siis tultu.

Tiedätkö että mielen järkkymiseen haetaan hoitoa eli taas et tiedä mistä kirjoitat. Nyt siis mielestäsi koko kansa on hoidon tarpeessa.

Kannattaa lopettaa ajoissa,jos ei ymmärrä mistä kirjoittaa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Oulun seksuaalirikokset ovat järkyttäneet todellakin jostain syystä enemmän kuin Helsingin, Tampereen tai vaikkapa Outokummun vastaavat.

Miksi Oulua pitää huomioida erityisesti?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset